Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze Schaerer koffiemachines

Douwe+egberts+schaerer+club+instant

Nieuw Actieprijs

80 per dag

Espressobonen

13

Douwe Egberts Schaerer

180 per dag

Espressobonen

20

Douwe Egberts Schaerer

100 p.u.

Espressobonen

17

Douwe Egberts Schaerer

Home header afbeelding Gaasbeek

Schaerer koffiemachine: Zwitserse kwaliteitskoffie

Bij Gaasbeek zetten we in op kwaliteit. Dit zie je terug in het aanbod koffiemachines op onze site. Met een merk als Schaerer weten we zeker dat we goed zitten. Dit Zwitserse merk ontwikkelt al sinds 1924 koffiemachines. Technologie en prikkeling van zintuigen gaan hierbij hand in hand. Is dat niet juist wat je ervaart bij het drinken van een kopje koffie: prikkeling van jouw zintuigen?

Schaerer is dé koffiepartner voor bedrijven wereldwijd, mede dankzij de expertise en kwaliteit van het merk. Geniet je graag van topkwaliteit, goede service en lekkere koffie? Dan is de combinatie keuze voor Schaerer Coffee & Gaasbeek snel gemaakt.

WAAROM JE KIEST VOOR SCHAERER 

Goede koffie is belangrijk, zeker op de zaak. Koffie zorgt namelijk voor energie en een toename van de arbeidsproductiviteit. Bovendien is het wel zo leuk als een koffiemachine er ook nog eens oogstrelend uitziet. Daar hoef je je bij Schaerer geen zorgen om te maken. Met slechts één druk op de knop ben je verzekerd van smaakvolle koffie, heerlijke cappuccino of een volle latte macchiato. Wij zijn dan ook uitermate trots op dit merk in ons ruime assortiment.

DE LEKKERSTE VERSE KOFFIE 

Besteed je graag aandacht aan een goede koffiemachine op het werk? Dan is de keuze voor een Schaerer koffie vanzelfsprekend. Mede dankzij het design en de topkwaliteit koffie doe je een slimme investering voor je bedrijf. Vanzelfsprekend geven wij je graag advies omtrent de keuze voor een Schaerer koffiemachine. Daarom kan je bij onze professionals altijd terecht voor advies op maat. Wij nemen graag je wensen door en bieden je vervolgens een aantal modellen die het goed doen op jouw zaak. Wij komen graag bij je langs voor advies op maat.

SCHAERER KOFFIE VOOR JOUW ZAAK

Voor een koffiemachine van Schaerer zit je bij ons absoluut goed. Wij bieden je de keuze uit diverse prachtige modellen. Bel voor een afspraak en kom dan langs in onze showroom in Ede, om het aanbod Schaerer koffiemachines te bekijken. Maak je over de service en bevoorrading geen enkele zorgen. Wij ontzorgen jou van A tot Z als het aankomt op koffie voor de zaak. Bij ons ben jij als klant koning en dit zie je terug in het gehele aankoopproces bij Gaasbeek.

Schaerer koffieautomaten automaten gaasbeek automatenservice

KOFFIEAUTOMATEN

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team03

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.