Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Wat is vriesdroog koffie?

Vriesdroog koffie, ook wel bekend als instant koffie, een perfecte oplossing voor grote groepen, maar juist ook de kleine ondernemer die weinig onderhoud wenst. Vriesdroog koffie ontstaat doordat versgezette koffie bij een temperatuur van maar liefst -40°C wordt gevriesdroogd. Dit resulteert in vriesdroog koffie in de vorm van kristallen bestaande uit 100% pure koffie, waarbij zowel de smaakstoffen als het aroma perfect blijven behouden.

Vriesdroog koffie biedt een constante kwaliteit en een bijzonder groot gebruiksgemak. Voor de beste vriesdroog koffie zit je bij ons helemaal goed. Wij leveren niet alleen A-merken koffie, maar beschikken ook over een eigen branderij, waar onze Private Label koffie wordt gebrand en wij dus alles in eigen hand hebben. In ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils en zoeken we samen met jou naar de beste oplossing per locatie. 

VRIESDROOG KOFFIE: AROMATISCHE KOFFIE VAN HOGE KWALITEIT

Vriesdroog koffie is een andere benaming voor instant koffie. Het is dé koffiesoort voor grote groepen mensen die in korte tijd koffie willen drinken. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn dé kenmerken van vriesdroog koffie en maken het uiterst geschikt voor de zaak. Binnen 10 seconden zit je aan een kopje koffie of bereid je één van de vele andere koffievariaties. Zowel snelheid, weinig onderhoud, als lekkere koffie zijn typisch voor het bedrijfsleven en dit maakt vriesdroog koffie bij uitstek geschikt voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld bij klantenbezoek of een vergadering met het voltallige bedrijf. Instant koffie gaat al vele jaren mee en onze koffiekennis vanaf 1966 heeft ons alles geleerd over vriesdrogen. Laat ons voor de koffie zorgen. 

GAASBEEK ALS PARTNER VOOR VRIESDROOG KOFFIE

Wij zijn er van overtuigd jouw ideale partner te zijn, in je zoektocht naar een vriesdroog machine voor op de werkvloer en de bijbehorende vriesdroog koffie. Met ruim 55 jaar ervaring met o.a. de vriesdroog koffie zijn wij namelijk dé koffiespecialist. Kom gerust kennismaken met onze vriesdroog koffie of laat onze specialisten jou meer vertellen over het principe vriesdrogen. Juist door het zelf te beleven én een goed advies van een ervaren koffie expert, kun je een goede afweging maken. Wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons een goede en complete aankoop doet, want buiten de machine en koffie, zijn onze klanten zeer tevreden over onze uitstekende en persoonlijke service. Op ieder moment en binnen no-time een goede bak koffie!

Koffiesoorten gaasbeek automatenservice

KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, deze kennis delen we graag.

Gaasbeek Automatenservice sfeerfoto home
Team03

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Bestel gemakkelijk online gaasbeek service gaasbeek koffie automaten

BESTEL GEMAKKELIJK ONLINE

Kies voor één van de diverse typen vriesdroog koffieautomaten van verschillende topmerken, tegen een aantrekkelijke prijs. Heb je de vriesdroog machine aangeschaft, dan bestel je de bijbehorende vriesdroog koffie gemakkelijk online via onze webshop.

Vanaf € 100,- verzenden wij gratis. Bovendien leveren wij snel, want besteld vóór 15:00 uur, ontvang je de volgende werkdag al op de zaak. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom, maak dan snel een afspraak, wij delen onze kennis graag met je!

Onze specialisten adviseren je graag over de aankoop van een vriesdroog koffiemachine en bijpassende melange vriesdroog koffie voor jouw bedrijf. Wil je meer informatie over? Laat dan je telefoonnummer achter via het contactformulier. 

Onze vriesdroog koffieautomaten

De automaten staan gesorteerd per merk. Ga direct naar het juiste overzicht door te klikken op de naam van het merk.

Douwe egberts

180 p.u.

Vriesdroog

11

Douwe Egberts

Nescafé

Nescafe alegria conforto koffieautomaten gaasbeek automatenservice

Actie
prijs

± 25 p.u.

Vriesdroog

5

Nescafé

Nescafe+fusion+compact+2.0+instant

€995 Actieprijs

40 p.u.

Vriesdroog

12

Nescafé

130 p.u.

Vriesdroog

48

Nescafé

NESCAFE Sileo Instant

25% korting

450 p.u.

Vriesdroog

12

Nescafé

Fido2 1

20% Korting

750 p.u.

Vriesdroog

12

Nescafé

180 p.u.

Vriesdroog

17

Nescafé

Bravilor Bonamat

240 p.u.

Vriesdroog

2

Bravilor Bonamat

240 p.u.

Vriesdroog

3

Bravilor Bonamat

240 p.u.

Vriesdroog

36

Bravilor Bonamat