Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Frisdrank bestellen voor de zaak

Vanzelfsprekend is het jouw wens dat je werknemers zich thuis voelen op de zaak. Investeer niet alleen in koffie, thee en bijvoorbeeld Cup-A-Soup, maar biedt ze ook wat extra's. Werknemers voelen zich daardoor extra gewaardeerd.

Wij kunnen de verstrekking van frisdrank verzorgen met bijvoorbeeld een frisdrankautomaat. Uiteraard horen daar ook petflesjes of blikjes frisdrank bij. Ben je door je voorraad heen en is het tijd om deze aan te vullen? Bestel dan de frisdrank blikjes of flesjes online. Wij ontzorgen jou graag als het aankomt op zowel warme als koude dranken.

BLIKJES FRISDRANK VOOR JOUW FRISDRANKAUTOMAAT 

Het maakt niet uit wat voor frisdrankautomaat je hebt, wij hebben altijd een passend aanbod frisdrank. Niet iedereen drinkt hetzelfde op kantoor, dus is een veelzijdig assortiment een goede keuze. Bij ons bestel je wat je nodig hebt en wij verzorgen een snelle levering bij jou op de zaak. Zo kan de vrijdagmiddagborrel altijd doorgaan en beschikt je onderneming altijd over een goede frisdrank voorraad.

AANSCHAF VAN EEN FRISDRANKAUTOMAAT 

Beschikt jouw kantoor nog niet over een frisdrankautomaat, maar overweeg je wel om er eentje aan te schaffen? Bekijk dan ons aanbod frisdrankautomaten. Een frisdrankautomaat kopen? Wij geven je graag advies omtrent de bruikleen aanschaf en plaatsing in je bedrijfskantine. Een frisdrankautomaat is een slimme keuze, want bij flessen frisdrank verdwijnt de prik al snel nadat de flessen zijn geopend. Bij een automaat met frisdrank heb je daar geen last van. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een heerlijk koel petflesje of blikje frisdrank voor al je werknemers en gasten.

Frisdrank gaasbeek automatenservice

FRISDRANKAUTOMATEN

Een Coca Cola frisdrankautomaat op de zaak is dan ook een slimme keuze en een duurzame investering.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team03

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Bestel frisdrank online bij Gaasbeek

Frisdrank online bestellen

Het bestellen van frisdrank voor je frisdrankautomaat doe je eenvoudig online. Wat je vandaag vóór 15:00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag bij jou op de zaak afgeleverd. Wij verzenden gratis vanaf € 100,-. Het is daarom zeker interessant om een aankoop te doen in onze webshop.

Wij bieden je een uitstekende service en garanderen jou daarnaast een uitstekende kwaliteit. Kortom, doe je aankoop online bij Gaasbeek en ervaar direct al onze voordelen.