Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Wat is Fresh Brew koffie?

Ben je op zoek naar koffie met een traditionele smaakbeleving? Dan heb je ongetwijfeld veel schik van een Fresh Brew systeem. Bij Gaasbeek leggen we je graag uit wat Fresh Brew koffie is. Overweeg je om te kiezen voor Fresh Brew koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij je langs om je te voorzien van een goed advies. Lees in dit artikel alvast meer over de Fresh Brew koffie bij Gaasbeek. 

FRESH BREW BETEKENIS 

Fresh Brew koffie is gemalen koffie, gemaakt van verse koffiebonen. Het is goed te vergelijken met de traditionele zetkoffie van tientallen jaren terug. Open de zak koffie en het aroma komt je tegemoet. Met Fresh Brew koffie geniet je van dezelfde smaak als het ‘ouderwetse’ kopje filterkoffie en is daardoor een koffiesoort dat toegankelijk is voor iedereen. Fresh Brew koffie is speciaal ontwikkeld voor de professionele koffieautomaten die beschikken over een zogenaamd Fresh Brew systeem. Bekijk hier de Fresh Brew koffieautomaten van Gaasbeek.  

WAAROM KIEZEN VOOR FRESH BREW KOFFIE? 

Er zijn vele redenen om te kiezen voor de lekkere Fresh Brew koffie. Echter zitten er ook een aantal nadelen aan Fresh Brew koffie. Bij Gaasbeek willen we je graag voorzien van een goed advies en daarom sommen we de voor- en nadelen voor je op:  

Voordelen Fresh Brew koffie:

  • De smaak van ligt dicht bij het traditionele kopje koffie en is daardoor erg toegankelijk 
  • Goede kwaliteit  
  • Kopje koffie wordt altijd vers gezet 
  • Doordat de koffie al gemalen is maakt de automaat weinig geluid
  • Binnen 20 seconden een kopje koffie 

Nadelen Fresh Brew koffie: 

  • Vergt onderhoud door het koffiedik dat overblijft 
  • Smaak wordt minder intens ervaren in vergelijking met bijvoorbeeld bonenkoffie

FRESH BREW KOFFIE KOPEN 

Zoals je ziet zitten er vele voordelen aan Fresh Brew koffie waardoor het een ideale koffiemachine is voor bedrijven. De koffie wordt zorgvuldig afgemeten voor elk kopje koffie en is af te stellen per consumptie. Dit garandeert jou persoonlijk een perfect kopje koffie waar je optimaal van geniet. Fresh Brew koffie kopen doe je daarom bij Gaasbeek, dé specialist als het aankomt op een vers en smaakvol kopje koffie. Wij zijn erop gebrand jou en je werknemers, maar ook je klanten te laten genieten van goede koffie.  

Koffiesoorten gaasbeek automatenservice

KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, deze kennis delen we graag.

Gaasbeek Automatenservice sfeerfoto home
Arno ons team vertegenwoordigers gaasbeeks automatenservice

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Genieten op ieder moment van de dag gaasbeek service gaasbeek koffie automaten

GENIETEN OP IEDER MOMENT VAN DE DAG

Op ieder moment van de werkdag genieten van verse en smaakvolle koffie? Maak dan de keuze voor Fresh Brew koffie, één telefoontje en wij staan klaar voor een goed advies en passende oplossing.

Producten welke je vóór 15:00 uur bestelt, zijn de volgende werkdag al in huis. Onze gratis service en gratis levering vanaf € 75,- zijn leuke extra’s.

Laat daarom je contactgegevens achter, dan nemen wij op korte termijn contact met jou op!

Onze Fresh Brew koffieautomaten

Douwe egberts

130 p.u.

Fresh Brew

4

Douwe Egberts

De fresh brew omni koffieautomaten gaasbeek automatenservice

20% korting

90 p.u.

Fresh Brew

11

Douwe Egberts

de jong duke

150 p.u.

Espressobonen

12

De Jong Duke