Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Genieten van koffie op de werkvloer

Wie geniet er niet graag van een lekkere kop koffie tijdens een drukke werkdag? Start je werkdag met een verse kop koffie, en je kunt er de hele dag tegenaan. Uiteraard koop je hiervoor een betaalbare koffieautomaat, geschikt voor jullie situatie èn welke aan jullie wensen voldoet. Bij Gaasbeek ben je aan het juiste adres voor een kwalitatief hoogwaardige koffieautomaat van een topmerk, want wij zijn erop gebrand jou te laten genieten van de lekkerste koffie.

Wij leveren een totaalconcept en voorzien jullie niet enkel van de juiste koffieautomaat, maar bieden ook een ruime keuze aan de lekkerste koffiebonen, in combinatie met een uitstekende en snelle service! Wij verkopen diverse eigentijdse en betrouwbare A-merk koffieautomaten, voor op de werkvloer en zijn door ons uitgebreide assortiment uitstekend in staat om een koffieautomaat op maat te bieden. Dit stelt iedere medewerker of klant in staat om elk moment van de dag te genieten van een goede kop koffie. 

WAAROM EEN KOFFIEAUTOMAAT KOPEN

Ben je druk, komt er onverwacht een klant of leverancier langs. Zonder er naar om te kijken voorzie je jezelf of je gast van een kopje koffie. Wat maakt koffie drinken interessant? Wij zetten een aantal voordelen uiteen: 

  • Cafeïne stimuleert de concentratie, alertheid en prestaties. 
  • Koffie vergroot de arbeidsproductiviteit. 
  • Koffie is gezond en houdt je in beweging
  • Koffie versterkt de sociale contacten op kantoor. 
  • Koffie is vooral... lekker!

Een koffieautomaat kopen is dan ook absoluut een verstandige keuze. Maar ook na aanschaf van de machine ontzorgen wij graag. Je koopt de koffie, melk, cacao, maar ook producten als Cup-A-Soup, thee, schoonmaakartikelen et cetera eenvoudig online bij ons en ontvangt daarbij onze gratis service. Graag komen wij langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij bieden jullie een geweldige combinatie van een betrouwbare koffieautomaat, een brede range smaken van de beste koffie melanges en een uitstekende service, waardoor jij niets anders hoeft te doen dan genieten van de allerlekkerste koffie die is gemaakt van de beste koffiebonen. 

THEE EN WATERCOOLERS

Naast koffie is ook thee een veel gedronken drank op de werkvloer. Bij koffie hoort ook thee, uiteraard kun je bij Gaasbeek ook terecht voor allerlei soorten en smaken thee, van merken als Pickwick en Tea of Life. Maar denk ook eens aan een glas heerlijk gekoeld water. Kijk ook eens bij ons aanbod watercoolers en voorzie jezelf én je werknemers op ieder gewenst moment van een glas gekoeld water. Of het nu gaat om thee, koffie of water, wij garanderen een topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

KOFFIE KOPEN BIJ EEN SPECIALIST

Koffie koop je natuurlijk bij een échte koffiespecialist. Daarom eindigt de zoektocht naar goede koffie bij ons. Wij zijn een trots familiebedrijf met koffiekennis vanaf 1966! Met onze ruime ervaring en uitgebreid assortiment kijken we graag samen met jou als klant naar de beste oplossing binnen jullie bedrijf. Wij zijn dé expert als het aankomt op koffie op de werkvloer en hebben een ongekend grote passie om jullie de lekkerste koffie te serveren. Koffie maken en koffiezetten is dan ook onze specialiteit. Met een totaalconcept aan koffie, thee en 1500 andere artikelen voorzien wij elk bedrijf van diverse mogelijkheden. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Bovendien wordt elke aankoop vanaf € 100,- gratis verstuurd. Je mag te allen tijde rekenen op onze kwaliteit en service! 

Laat je e-mailadres en telefoonnummer achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om samen te kijken naar een passende aanbieding om jou op korte termijn te laten genieten van de beste koffie op het werk!