Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Servetten

De kantine is een belangrijke en centrale plek in je bedrijf. Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en een moment de rust nemen om iets te eten en drinken. Uiteraard wil je dat je bedrijfskantine er verzorgd uitziet en er geen onnodige rommel of vette vingers achterblijven na een lunch of borrel. Ook hiervoor bieden wij legio  oplossingen, denk aan servetten en soortgelijke producten.

SPECIALIST IN PAPIER EN SERVETTEN 

Voor de aankoop van alle kantinebenodigdheden, waaronder servetten, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen koffiespecialist, maar tevens een groothandel in allerlei kantinebenodigdheden en schoonmaakartikelen. Wij bieden dan ook een totaalconcept voor ondernemers en doen er alles aan om jou optimaal te ontzorgen. Zorg daarom dat je ook servetten bestelt in onze webshop en geniet direct van onze service en voordelen.

PAPIEREN SERVETTEN VOOR DIVERSE GELEGENHEDEN 

Er zijn altijd situaties op te noemen waarbij servetten goed van pas komen. Niet alleen tijdens de lunch, maar ook bijvoorbeeld bij de vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsjubileum. Bij een bittergarnituur of andere lekkere hapjes is het wel zo prettig als er servetten op tafel liggen. Dit geldt uiteraard ook als een jarige medewerker trakteert op gebak of wanneer je oliebollen serveert op Oudejaarsdag. Bestel de servetten en andere benodigdheden gemakkelijk via de site.

BESTEL SERVETTEN ONLINE BIJ GAASBEEK 

Servetten en ook een keukenrol bestel je eenvoudig online in onze webshop. Elke order die je vóór 15:00 uur plaatst, wordt de volgende werkdag bij jou op de zaak afgeleverd. Neem uiteraard ook een kijkje bij ons overige aanbod kantinebenodigdheden en neem wat je nodig hebt direct mee in je bestelling. Zo betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van € 100,- of meer. Bij ons ben je altijd verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service. Hierdoor heb je nergens omkijken naar en doe jij waar je goed in bent: het runnen van een succesvolle onderneming!

Non food accessoires gaasbeek automatenservice

NON-FOOD ACCESSOIRES

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online.