Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Schoonmaakmiddelen voor een frisse en schone werkomgeving

Een schoon en fris kantoor is het visitekaartje van je onderneming. Dit geldt niet alleen voor je kantoor zelf, maar ook voor de bedrijfskantine. Je wilt dat alles er spik-en-span uitziet, juist ook voor de automaten die er te vinden zijn. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan schoonmaakmiddelen voor elke ruimte op kantoor. Of het nu gaat om de keuken, de kantine of het toilet, wij hebben alles in huis voor een schone zaak. Denk hierbij aan vaatwasmiddel, schuursponsjes, luchtverfrissers en handzeep. Wij bieden de middelen om je bedrijf er altijd op en top uit te laten zien en u heeft er amper omkijken naar. Bovendien is een schoon bedrijf uiteraard veel aantrekkelijker om klanten te ontvangen in je onderneming.

VEELZIJDIG AANBOD SCHOONMAAKARTIKELEN 

Bij Gaasbeek geniet je altijd van een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor je onderneming. Zo zijn er allerlei reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld de keuken en het toilet, maar ook kun je bij ons terecht voor schoonmaakmiddelen voor koffieautomaten, ander soort automaten en waterkoelers. Daarmee bieden we jou als ondernemer een zeer compleet assortiment aan schoonmaakmiddelen waar je zeker iets aan hebt.

ZELF JE BEDRIJF SCHOONMAKEN 

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf is vaak een kostbare investering. Daarom kan je dit ook zelf aanpakken of samen met je werknemers doen. Neem een kijkje in onze webshop en ervaar hoe ruim ons assortiment is. Je kunt samen met alle koffiebenodigdheden, in één keer ook alle overige kantinebenodigdheden laten bezorgen. Met onze schoonmaakmiddelen zorg je dat zowel het kantoor als de kantine altijd netjes uit kan zien.

BESTEL SCHOONMAAKARTIKELEN ONLINE BIJ GAASBEEK 

De aanschaf van schoonmaakartikelen doe je gemakkelijk online via onze site. Filter eenvoudig op wat je nodig hebt en bestel vóór 15:00 uur. Je ontvangt dan je aankoop morgen al op de zaak. Bij € 100,- of meer wordt een bestelling gratis toegestuurd. Wil je eerst advies van onze professionals voordat je een aankoop doet in onze webshop? Neem dan contact op met de klantenservice en laat onze mensen jou helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Non food accessoires gaasbeek automatenservice

NON-FOOD ACCESSOIRES

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online.