Facebook pixel

Maak kennis met onze klantenkring

Gaasbaak is al bijna 60 jaar actief en levert een totaalconcept als het gaat om koffieautomaten en kantinebenodigdheden voor bedrijven. Klanten genieten dagelijks van een lekker kopje koffie op de werkvloer en dit vervult ons met trots. Door de jaren heen hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd en we laten hen graag aan het woord omtrent onze koffieautomaten, ingrediënten en service. Dit overtuigt zeker om een aankoop te doen in onze webshop of een duurzame samenwerking aan te gaan. 

Stichting Dock

STICHTING DOCK

“Stichting DOCK wil graag haar waardering uitspreken voor Gaasbeek Automatenservice, die verschillende buurtcentra in onze regio Rotterdam heeft voorzien van hoogwaardige koffiezetapparaten. Deze apparaten stellen ons in staat om bewoners te verwennen met heerlijke koffie. Bovendien is het een groot voordeel dat de koffiezetapparaten snel grote groepen bezoekers kunnen voorzien van koffie en thee.

We zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de koffie en de uitstekende service die Gaasbeek Automatenservice biedt. Hun snelle leveringen van benodigdheden en het efficiënte onderhoud van de apparaten verlopen zonder enige onderbreking. Bovendien is hun klantenservice zowel vriendelijk als professioneel.

Kortom, Gaasbeek Automatenservice is een betrouwbare partner voor onze buurtcentra. We bevelen hun diensten van harte aan.”

Logo Dr Oetker (klein)

DR. OETKER

Bij Dr. Oetker genieten we al jaren van de heerlijke koffie en fantastische service van Gaasbeek. Afgelopen jaar verliep het huurcontract, wat een mooi moment was om het aanbod in de markt te onderzoeken. Gedurende dit traject is er veelvuldig contact geweest met Gaasbeek over passende koffieautomaten en -bonen en dat heeft geresulteerd in wederom een samenwerking. Het is goed om te weten dat we ook de komende jaren verzekerd zijn van die heerlijke koffie en fantastische service!

Logo Scheepvaartwinkel Marine

SCHEEPVAARTWINKEL MARINE

Voor ons nieuwe pand waren wij op zoek naar een koffiemachine die voldoet aan onze hoge eisen en wensen. Na een prettig constructief gesprek en een goede aanbieding hebben wij voor Gaasbeek gekozen. Ook na installatie van de automaat blijft de service top en is dit een bedrijf waar je op kunt bouwen!

`logo FORUM main logo black RGB PNG

FORUM GRONINGEN

Gaasbeek is voor ons al vele jaren de leverancier als het gaat om koffie en koffiemachines. Ze leveren hoogwaardige koffiebonen en zorgen voor continuïteit van onze koffiemachines. Het informele contact en de korte lijnen passen goed bij onze bedrijfsvoering. Ook is Gaasbeek een leverancier die met je meedenkt en komt met duurzame oplossingen, zoals het Circle of Beans concept.

Logo Axioncontinu (goede logo) kleiner formaat

AXIONCONTINU

Al jarenlang doen wij naar volle tevredenheid zaken met Gaasbeek.
In het afgelopen jaar kwamen zij na een uitgebreide aanbesteding met meerdere partijen, voor ons weer als beste uit de bus. De korte lijnen, het snelle schakelen en bereidheid tot meedenken spreekt ons van Gaasbeek erg aan. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Gaasbeek is daarop ingesprongen door al onze locaties elektrisch te beleveren.

En niet geheel onbelangrijk; de koffie is heerlijk en de machines zijn mooi en praktisch. Voor elke situatie is er een machine en uitstraling te vinden.

Foto Axioncontinu
Referenties rhenam wonen gaasbeek automatenservice

RHENAM WONEN

In 2017 heeft Rhenam Wonen haar pand verbouwd. Om rust in het pand te creëren en bezoekers snel van koffie/thee te voorzien, hebben wij op alle drie de verdiepingen een Douwe Egberts Cafitesse Excellence laten plaatsen. De eerste kennismaking met Gaasbeek was zeer prettig. Goede informatie over de diverse koffieapparaten. Goede uitleg over de verschillende soorten koffie. De service is top! Vergeten koffie te bestellen? Geen probleem voor Gaasbeek. “We brengen het wel even langs”.

Referenties jachthaven steenwijkerdiep gaasbeek automatenservice

JACHTHAVEN STEENWIJKERDIEP

“Watersport is onze passie! Jachthaven Steenwijkerdiep staat voor zorgeloos genieten van het heerlijke leven op het water in NW-Overijssel en Friesland. Onze Douwe Egberts automaat is naar volle tevredenheid door de fa. Gaasbeek geleverd en geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit van de producten”

Referenties esthetica opleidingen gaasbeek automatenservice

ESTHETICA OPLEIDINGEN

Als erkend opleidingsinstituut kiezen wij voor kwaliteit en zekerheid. Wij zochten een leverancier die snel kon installeren en na het prettige gesprek is de Douwe Egberts machine, zoals beloofd, binnen afzienbare tijd geleverd!    

Referenties adullam gaasbeek automatenservice

ADULLAM

Waarom wij voor Gaasbeek hebben gekozen? We hebben als Adullam gekozen voor Gaasbeek om enerzijds alles onder te brengen bij 1 leverancier aangaande de koffievoorziening. Anderzijds geeft Gaasbeek eerlijk advies om zodoende een goede afweging te kunnen maken. Er wordt dus niet primair gedacht aan omzet maar meer gehandeld vanuit een partnership.

Referenties boot gaasbeek automatenservice

BOOT

De schoonheid van een breed assortiment. Gaasbeek Automaten Service snapt het belang van een goede en ruime keuze aan koffiemelanges. Ze nemen uitgebreid de tijd om goed mee te denken welke keuzemogelijkheden en presentatie passen bij ons bedrijf. Net als BOOT wil Gaasbeek de opdrachtgever ontzorgen, door mee te denken en perfecte service te leveren bij installatie en nazorg. Gaasbeek snapt de waarde van een goede kop koffie, want bij de koffieautomaat gebeurt het echte werk… 

Referenties eestairs gaasbeek automatenservice

EESTAIRS

Al ruim 10 jaar zijn wij klant, voor ons nieuwe pand hebben wij de nieuwe koffievoorziening ook weer door Gaasbeek laten verzorgen. Op verschillende interne locaties drinken wij heerlijke koffie. In de Kantine bleken we achteraf wat capaciteits-problemen te hebben, hierop is snel gereageerd en een 2e automaat is bijgeplaatst. Geheel uniform qua uitstraling en kleur, het is goed opgelost en werkt echt ideaal nu!

Referenties go tan gaasbeek automatenservice

GO TAN

Onze meer dan 45-jarige relatie met onze leverancier Gaasbeek is typerend voor ons bedrijf, Go-Tan. Wij houden van betrouwbare, langdurige samenwerkingen èn van lekker eten en drinken. Mijn vader was een echte koffiekenner. Ik denk dat hij één van de eerste was in Nederland die een heus espressoapparaat meenam uit Italië in 1974. Ik weet dat zo goed omdat ik (als jongste van drie broers) er 1200km lang, op de achterbank in het midden, op moest zitten. Nog steeds vind ik het belangrijk hoe vers de koffie is en smaakt. Die smaak vind ik nog altijd bij Gaasbeek.

Gaasbeek Han Go 14
Referenties van gent autobedrijf gaasbeek automatenservice

VAN GENT AUTOBEDRIJF

Al meer dan 40 jaar hebben wij een fijne samenwerking met Gaasbeek. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goede kop koffie aangeboden krijgen in een prettige omgeving. Kwaliteitskoffie is daarom essentieel.Service en flexibiliteit staan bij Gaasbeek in hoofdletters.

Referenties van den tweel groep gaasbeek automatenservice

VAN DEN TWEEL GROEP

Bij het openen van een nieuwe supermarkt is het soms van belang dat er snel geschakeld wordt. Naast hoge kwaliteit koffiemachines en koffie biedt de Firma Gaasbeek snelle en betrouwbare service. Deze aspecten spreken ons zeer aan en daarom werken wij samen met de Firma Gaasbeek.

Referenties welthuis gaasbeek automatenservice

WELTHUIS

Gaasbeek is een betrouwbare leverancier is met een hoog service niveau. 

Referenties hardeman van harten gaasbeek automatenservice

HARDEMAN VAN HARTEN

Referenties schuurman schoenen gaasbeek automatenservice

SCHUURMAN SCHOENEN

Gaasbeek is een ideale partner voor ons. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment van diverse A-merken, waardoor ze in staat zijn om aan al onze wensen te voldoen, op de vele verschillende locaties. De machines hebben een professionele uitstraling met een grote keuze aan variaties, van Espresso tot Latte. Ook de persoonlijke benadering vinden wij bijzonder prettig.

Referenties kampert bouw gaasbeek automatenservice

KAMPERT BOUW

In de kantine en op verschillende bouwlocaties maken wij gebruik van Douwe Egberts koffie-automaten via Gaasbeek. Ik vind het belangrijk dat de mensen op de bouw lekkere koffie drinken, uit automaten welke weinig onderhoud -en schoonmaaktijd vragen. Ik ervaar Gaasbeek als een betrouwbare partner welke echt luistert naar de klant, daarnaast leveren ze ook snel. Ik zou Gaasbeek absoluut aanraden bij mijn relaties!

Referenties hsb gaasbeek automatenservice

HSB BOUW

Bij HSB Bouw staan vakmanschap en no-nonsens-aanpak voor onze klanten centraal, om dat te kunnen waarborgen verwachten wij dezelfde visie van onze leveranciers. Met fa. Gaasbeek hadden we vanaf het eerste moment de juiste klik, ze zorgen iedere dag voor een heerlijke kop koffie voor onze medewerkers en ontzorgen ons met het hele logistieke service-traject. Kortom we zijn helemaal tevreden!

Referenties prenatal gaasbeek automatenservice

PRENATAL

Prénatal is erg tevreden over Gaasbeek Automaten Service aangezien er een transparante overeenkomst gemaakt is met betrekking tot service en het onderhoud.

Wij betalen geen voorrijkosten of uur prijzen, alleen de vervangende onderdelen worden gefactureerd. Op deze manier krijgen wij nooit verrassende facturen. En kunnen wij dit strak budgetteren.

Referenties lltb gaasbeek automatenservice

LLTB GROEP

De LLTB Groep heeft in Gaasbeek automaten Service een goede partner die ontzorgt in de beste koffiemachines en goede service levert tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Waardoor onze medewerkers dagelijks worden voorzien in hun koffie, thee. Kort samengevat is Gaasbeek automaten Service een correcte en betrouwbare partner.