Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Wat is Cafitesse koffie

Cafitesse koffie is een sterk geconcentreerd vloeibaar koffie extract, dat wordt gemaakt van bijzonder hoge kwaliteit koffiebonen en waarbij de unieke zetmethode zorgt dat de smaak en aroma's perfect worden behouden.

Een zeer gebruiksvriendelijke machine die je in een handomdraai laat genieten van een lekkere kop koffie en ook nog eens weinig onderhoud vraagt? Dan is Cafitesse Liquid koffie een uitstekende keuze. Deze koffiesoort is geschikt voor Douwe Egberts Cafitesse koffieautomaten en is verkrijgbaar in allerlei melanges en variaties. Koffie, espresso, cappuccino, café latte, het zijn enkele van de vele mogelijkheden. Daarmee bieden we jou, je medewerkers en klanten een passend koffie-aanbod. Je werknemers halen met een goede kop koffie meer voldoening uit hun werk en klanten kun je te allen tijde voorzien van een vers kopje koffie met de Cafitesse liquid automaat. 

DOUWE EGBERTS CAFITESSE KOFFIE

Gemakkelijk, razendsnel en super eenvoudig een kop koffie zetten in een kort tijdsbestek, dit is de grote kracht van Douwe Egberts Cafitesse koffieapparaten. Douwe Egberts Cafitesse koffie is geconcentreerde vloeibare koffie, waarbij dankzij de unieke zetmethode, zowel de smaak als het aroma perfect behouden blijven. Dit resulteert in een constante kwaliteit van een puur kopje koffie. Wil je weten hoe dit werkt? Wij geven je graag een demonstratie in onze showroom. Kom ruiken, proeven en uitproberen, dus contact ons direct voor het maken van een afspraak! 

DOUWE EGBERTS ALS BESTE GETEST

Uit onderzoek blijkt dat de smaakbeleving van Cafitesse als beste uit de test komt. Daarnaast is het fijn om te weten dat een Douwe Egberts Cafitesse systeem zeer gebruiksvriendelijk werkt. Bijvullen én reinigen van het koffiesysteem is zeer gemakkelijk. Dus als je graag eenvoudig en snel koffie zet, dan is de keuze voor Cafitesse liquid snel gemaakt. Je geniet te allen tijde en binnen enkele seconden van een heerlijke kop koffie.

Koffiesoorten gaasbeek automatenservice

KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, deze kennis delen we graag.

Gaasbeek Automatenservice sfeerfoto home
Team001

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Razendsnelle levering gaasbeek koffieautomaten 2

Razendsnelle levering

Bestel Cafitesse Liquid koffie vóór 15:00 uur en ontvang je aankoop de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf € 100,-. Doe je aankoop eenvoudig online en geniet van onze uitstekende service.

Wil je advies op maat of informatie over de producten en ingrediënten die je koopt? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team helpt je graag op weg. Laat ook gerust je e-mailadres en telefoonnummer achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Onze Cafitesse koffieautomaten

Douwe egberts

140 p.u.

Cafitesse

13

Douwe Egberts

Douwe+egberts+compact+black+experience+fronta

Snel leverbaar

140 p.u.

Cafitesse

4

Douwe Egberts

Douwe+egberts+quantumtouch100+front

Nieuw Model

600 p.u.

Cafitesse

4

Douwe Egberts

Douwe+egberts+quantumtouch+200+front

Nieuw Model

600 p.u.

Cafitesse

6

Douwe Egberts

Douwe+egberts+quantumtouch+300+front

Nieuw Model

600 p.u.

Cafitesse

4

Douwe Egberts

Douwe+egberts+excellence+cafitesse+touch+experience

20% korting

700 p.u.

Cafitesse

13

Douwe Egberts

700 p.u.

Cafitesse

> 10

Douwe Egberts

225 p.u.

Cafitesse

12

Douwe Egberts