Facebook pixel
Ingredienten header gaasbeek automaten service

Maak je koffie minder intens met een vleugje melk

Iedereen drinkt zijn/haar koffie anders, zwart, met melk, met suiker en melk, wat is jouw voorkeur? Koffie wordt vaak aangeboden in vele variaties met melk. Een gewone koffie met melk, of laat je de melk opschuimen voor een heerlijke Cappuccino of Café au Lait. Natuurlijk gun je zowel je werknemers als klanten een prettige koffie-ervaring, dus mag koffiemelk niet ontbreken op de zaak. Bij Gaasbeek voorzien we hierin dankzij een veelzijdig aanbod melkproducten voor in de koffie, zowel voor in de machine als bijvoorbeeld melksticks of melkcups voor ernaast. Wij zijn dé specialist als het aankomt op het bieden van een complete koffie ervaring op de werkvloer. 

AANBOD MELKPRODUCTEN BIJ GAASBEEK

In onze webshop kun je terecht voor diverse soorten creamers, koffiemelk, toppings, creamersticks en melkcups. Uiteraard kies je voor producten die goed aansluiten op je budget en wensen. Zo is je voorraad op de zaak altijd up-to-date en heb je nergens omkijken naar. 

PLAATS JE BESTELLING ONLINE

Het bestellen van o.a. de koffiemelk doe je eenvoudig online in onze webshop. Of je nu kiest voor koffiemelk cups of een andere vorm van melk voor koffie, de kwaliteit en een snelle levering zijn altijd gegarandeerd. Wat je vóór 15:00 uur bestelt, is de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden gratis vanaf € 100,-. Bestel daarom ook je koffiemelk gemakkelijk en snel bij Gaasbeek, hét adres voor koffie en ingrediënten. Hulp nodig bij je aankoop? Bel ons of laat je telefoonnummer achter zodat wij jou kunnen bellen. 

Ingredienten gaasbeek automatenservice

ONZE INGREDIËNTEN

Benieuwd naar onze ingrediënten? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie en thee voor het maken van de juiste beslissing.