Facebook pixel
Non food accessoires gaasbeek automaten service

Non-Food accessoires

Het is jouw wens als ondernemer dat alles op rolletjes loopt in je bedrijf. Daarom investeer je niet alleen in koffie, thee en versnaperingen, maar zorg je ook dat het aanbod non food accessoires toereikend is. Je mag ons zien als een groothandel, we hebben van alles in huis om jouw onderneming te doen floreren op het gebied van eten, drinken en alle bijbehorende non-food producten. Dankzij de juiste producten is dit probleemloos te realiseren. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor al je non food accessoires. 

RUIM AANBOD NON-FOOD 

Wij bieden jou de keuze uit een veelzijdig assortiment non-food. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffiebekers, cups, roerstaafjes, servies, schoonmaakartikelen en nog veel meer kantoor- en kantinebenodigdheden. Met een totaalconcept aan non-food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online. Zo is je voorraad altijd up-to-date. 

Vanaf 1 juli 2023 is er een nieuwe SUP wetgeving van kracht, die betrekking heeft op het gebruik van Single Used Plastics (afkorting SUP). Hierbij moeten we o.a. denken aan de plastic wegwerp bekers. Maar ook de huidige kartonnen bekers bevatten een laagje polymeren, om ze water- of vetafstotend te maken, waarmee het percentage gebruikt plastic hoger is dan de Nederlandse gestelde norm. Wat er precies verandert zie je op de pagina wijziging SUP wetgeving.

GROOTHANDEL IN NON FOOD 

Non-food artikelen nodig voor jouw bedrijf? Maak het jezelf gemakkelijk en laat je op dit gebied ontzorgen door een echte expert. Gaasbeek is naast de koffie expert, hét adres voor al je non-food, dus neem snel een kijkje in onze webshop en maak hierbij slim gebruik van de navigatiemogelijkheden om te zien wat we bieden. Schroom ook zeker niet om advies in te winnen bij onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. Je kunt je ook laten terugbellen. Laat hiervoor je telefoonnummer achter op de site. 

PLAATS JE BESTELLING ONLINE 

De aankoop van non-food artikelen doe je gemakkelijk online bij Gaasbeek. Je hoeft er de deur niet voor uit, maar je bestelt gemakkelijk vanaf je computer of laptop. Wat je ook nodig hebt aan non-food, Gaasbeek is dé groothandel in non-food op kantinegebied. Doe je aankoop vóór 15:00 uur en ontvang je kantinebenodigdheden en andere accessoires de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf € 100,-. Kom ook zeker eens langs in onze showroom en maak vrijblijvend kennis met al onze andere producten en artikelen voor kantoor.

Non food accessoires gaasbeek automatenservice

NON-FOOD ACCESSOIRES

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online.