Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Cup-a-Soup als tussendoortje

Soep is een lekker tussendoortje op het werk. Het is een pittige energie boost, zeker halverwege de middag. Je moet er nog een aantal uurtjes tegenaan voordat de werkdag voorbij is en dus is een kopje soep zeker gewenst.

Met een Cup-a-Soup als tussendoortje geniet je van een lekker soepje. Een echte verwennerij, zowel voor jouzelf als je werknemers. Het is voor iedereen beschikbaar, zowel via de uitgifte van een Cup-a-Soup automaat als 1-kops sachets. Uiteraard is Cup-a-Soup soep online verkrijgbaar bij Gaasbeek en heb je de keuze uit een veelzijdig assortiment.

CUP-A-SOUP SMAKEN VOOR KANTOOR 

Voor iedere soep-liefhebber heeft Gaasbeek een uitgebreid aanbod soepen. Het maakt niet uit of je nu houdt van kippensoep, koninginnesoep, kerriesoep, groentensoep, tomatensoep of champignonsoep. Bouillon of liever een gebonden soep, bij Gaasbeek hebben we het allemaal. Wij zorgen ervoor dat het jou op de zaak nergens aan ontbreekt als het aankomt op een smaakvolle opkikker. Maak slim gebruik van de handige zoekfilter en bestel direct je favoriete smaken soepen.

CUP-A-SOUP AUTOMAAT 

Losse zakjes soep is soms zo'n gedoe, daarom is een Cup-a-Soup automaat een slimme investering voor je bedrijf. Er zijn automaten verkrijgbaar met bijvoorbeeld drie, vier of zes vending smaken. Het maakt niet uit wat je voorkeur en budget is, er is altijd een Cup-a-Sup automaat verkrijgbaar die perfect aansluit op je wensen. Laat je daarom zeker adviseren door onze medewerkers over wat er zoal mogelijk is. Er zit ongetwijfeld iets voor je bij. We komen hiervoor graag langs bij jou op de zaak.

Cup a soup soepautomaten automaten gaasbeek automatenservice

SOEPAUTOMATEN

De keuze voor een Cup-a-Soup automaat is al snel gemaakt. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van een geurig kopje soep.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team04

Ben je op zoek naar een goede soepautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere soep.

Cup a soup aanbiedingen gaasbeek service gaasbeek koffie automaten 2

CUP-A-SOUP AANBIEDING

Wil jij soep bestellen voor de zaak? Profiteer dan van een Cup-a-Soup aanbieding bij Gaasbeek. Bij ons profiteer je daarnaast niet alleen van een uitgebreid aanbod soepen, maar ook van onze aantrekkelijke prijzen.

Laat je daarom verwennen door ons assortiment soepen en bestel ze gemakkelijk online op de site. Doe dit vóór 15:00 uur, dan ontvang je de soepen morgen al in huis. Dit doen we gratis bij een bestelling vanaf € 100,-. 

Bezoek onze webshop om een beeld te krijgen van alles wat wij kunnen verzorgen. Kortom, naast koffie en thee is Cup-a-Soup een slimme investering in je bedrijf. Het gaat elke werkdip tegen!