Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Kartonnen servies voor je bedrijf

Gaasbeek is niet alleen koffieleverancier, maar biedt ook een totaalconcept voor je bedrijfskantine. Kartonnen servies bijvoorbeeld komt altijd van pas. Het is stevig en daarnaast licht in gewicht en biedt een hoop gemak. Je gebruikt het bij diverse gelegenheden en daarom is het verstandig je kantinevoorraad aan te vullen met kartonnen servies. Ze zijn ideaal bij het nuttigen van voedingsmiddelen en na gebruik gooi je ze direct weg in de vuilnisbak of bij het kartonnen afval.

RUIM ASSORTIMENT WEGWERP SERVIES EN WEGWERP BORDEN 

Bij Gaasbeek geniet je te allen tijde van een veelzijdig assortiment aan kartonnen wegwerp servies en wegwerp borden. Vier je een feestje of jubileum in je bedrijf of trakteert een jarige medewerker op gebak? Dan is het prettig om kartonnen servies bij de hand te hebben voor het gebak. Neem snel een kijkje bij ons veelzijdige assortiment en doe je aankoop eenvoudig online.

PORSELEINEN KOPJES

Niet alleen voor kartonnen servies zit je bij ons goed. Wij bieden je namelijk ook de keuze uit porseleinen kopjes of theeglazen voor je koffieautomaat. Douwe Egberts kopjes zijn altijd fijn om in je kantine te hebben staan of te gebruiken voor klanten die op afspraak komen. Ook Nescafé biedt een porseleinen servies. Ze zijn stapelbaar, vaatwasser bestendig en liggen daarnaast prettig in de hand. Ze zijn daarom een absolute aanwinst voor je bedrijf.

KOPPEN EN SCHOTELS 

Als het aankomt op servies mogen ook stenen of porseleinen koppen en schotels zeker niet ontbreken in de bedrijfskeuken. Zowel Douwe Egberts als Nescafé beschikken over allerlei trendy koppen en schotels. Natuurlijk tref je deze aan in onze webshop, want zowel Nescafé als Douwe Egberts zijn exclusieve koffiemerken die een aanwinst zijn voor jouw onderneming. Bekijk wat je mooi vindt of laat je vrijblijvend adviseren door onze professionals. Uiteraard mag je ook altijd contact opnemen om een bezoek in te plannen in onze showroom. Wij zien je graag verschijnen op ons kantoor in Ede.

BESTEL SERVIES ONLINE BIJ GAASBEEK

Of het nu gaat om kartonnen servies of porseleinen kopjes, bij Gaasbeek ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit. Bovendien leveren wij snel. Elke aankoop die je vóór 15:00 uur doet op de site wordt de volgende werkdag bij je thuisbezorgd. Dit doen wij gratis bij een aankoopbedrag van € 100,- of meer.

Wij zijn dan ook expert in het ontzorgen van ondernemers, speciaal op het gebied van koffie, thee, soep en kantinebenodigdheden. Kortom, bestel bij Gaasbeek en maak direct kennis met al onze voordelen.

Non food accessoires gaasbeek automatenservice

NON-FOOD ACCESSOIRES

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online.