Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze snoepautomaten

Snoepautomaat voor de zaak

Zoete trek, zeker rond een uurtje of 3 á 4. Herkenbaar hè? Juist ook op de werkvloer is het fijn om af en eens lekker wat te snoepen of een koekje bij de koffie. Cup-A-Soup, dropjes, koekjes of een zakje chips een heerlijk tussendoortje. Wil jij hier je werknemers in tegemoetkomen? Dan is een snoepautomaat voor je bedrijf een slimme keuze. Je biedt hiermee versnaperingen aan waarbij iedereen profiteert. Uiteraard is het aan jou om je werknemers hiervoor zelf te laten betalen. Jij biedt ze de mogelijkheid, zij kunnen er naar wens gebruik van maken.

SNACKAUTOMAAT VOOR VARIATIE 

Een snoepautomaat op de zaak zorgt natuurlijk voor de nodige variatie. Bovendien beslis jijzelf hoe de inhoud van de snoepautomaat eruit ziet. Uiteraard stem je deze zoveel mogelijk af op de wensen van je werknemers. Indien gewenst, vul je ze aan met frisdranken, maar je kan natuurlijk ook een frisdrankautomaat huren of kopen bij Gaasbeek. Of je nu kiest voor een grote of kleine snoepautomaat, wij verzekeren jou een automaat met een tijdloos design en mooi aanbod.

NOG MEER AUTOMATEN 

Naast een snoepautomaat kan je bij ons ook terecht voor een Cup-a-Soup automaat of een frisdrankautomaat. Daarnaast staan wij natuurlijk bekend vanwege onze koffieautomaten. Wij zijn actief sinds 1966 en leveren daarmee bedrijven altijd een grote dienst. Wij willen onze klanten ontzorgen en daarom bieden wij naast de koffieautomaten, ook voorzieningen voor frisdrank, snacks, Cup-A-Soup en gekoeld water. Kies je voor ons als leverancier, dan mag je te allen tijde rekenen op een uitstekende service en een goede kwaliteit.

Snoep gaasbeek automatenservice

SNOEPAUTOMATEN

Een snoepautomaat op de zaak zorgt natuurlijk voor de nodige variatie. Bovendien beslis jijzelf hoe de inhoud van de snoepautomaat eruit ziet.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team05

Ben je op zoek naar een goede snoepautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere zoetwaren en koeken.

Snoepautomaten automaten gaasbeek automaten service

BESTEL JE SNOEPAUTOMAAT BIJ GAASBEEK 

De aanschaf van een snoepautomaat doe je eenvoudig na een goed advies. Alle producten voor de automaat besteld u eenvoudig en snel online via de webshop. Uiteraard adviseren wij je om je vooraf te laten informeren door één van onze specialisten, dus maak een afspraak dat wij bij jou langskomen.

We vertellen je graag meer over ons aanbod snoepautomaten. Vanzelfsprekend ben je, op afspraak, ook van harte welkom in onze showroom. Zo krijg je een perfecte indruk van wat wij jou als ondernemer bieden. Kortom, Gaasbeek is jouw ideale partner op de werkvloer, dus laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod voor bedrijven! Bestel vóór 15:00 uur en ontvang de snoepautomaat de volgende werkdag al op je bedrijf.