Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Koffie verbindt

Lekkere koffie draagt bij aan een betere sfeer op de werkvloer. Een koffiemomentje is de perfecte gelegenheid om onder andere omstandigheden, even met je collega’s van gedachten te wisselen. Koffie is er in verschillende soorten en bovendien heel persoonlijk, iedereen drinkt koffie op zijn of haar eigen manier. Gaat jullie voorkeur naar 100% Arabica of zorgt een vleugje Robusta voor de juiste beleving. Welke koffiesoort of koffiebonen je ook zoekt, bij Gaasbeek bieden we een rijk assortiment en grote diversiteit aan koffie. Of het nu gaat om een lekker kopje koffie of een overheerlijke cappuccino, wij hebben het allemaal in huis.

Wij zijn 100% koffie en dat doen we al sinds 1966, waardoor wij exact weten wat er speelt op de zakelijke markt. Wij delen graag onze ruime ervaring op koffiegebied, zodat we onze klanten optimaal kunnen laten genieten. Onze zorg is namelijk; jullie koffiebeleving op het werk. Onze adviseurs komen daarom graag langs voor koffieadvies op maat. 

DE BESTE KOFFIEBONEN VOOR JOUW BEDRIJF

Koffie, het begin allemaal bij de koffiebes waaruit de koffiebonen worden gewonnen. Onze bonen worden door ons met zorg geselecteerd, waardoor het logisch is dat je bij ons kennismaakt met de meest exclusieve koffiebonen. Snelfiter, Fresh Brew, Instant koffie, Liquid koffie of Espresso koffiebonen zijn enkele soorten koffie die wij bieden. Daarnaast werken wij met vele merken koffiebonen zoals Douwe Egberts, Nescafé, L’OR, Selection en Kanis en Gunnink. Stuk voor stuk zijn het merken en koffiesoorten waar we trots op zijn en waar we onze klanten met veel plezier van laten meegenieten.  

FAIR TRADE KOFFIE: EERLIJKE KOFFIE

Het is hip en het is bewust. Er is steeds meer vraag naar Fair trade producten, waarbij alles draait om een eerlijke prijs voor de boeren en een zo min mogelijke belasting van het milieu. Uiteraard bieden wij ook vele gecertificeerde Fair trade koffiesoorten. Naast kwaliteit en gratis service zetten we bij Gaasbeek dus zeker ook in op duurzaamheid. Uiteraard doen we dit tegen een goede prijs voor jou als klant. 

Koffiesoorten gaasbeek automatenservice

KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, deze kennis delen we graag.

Gaasbeek 4025

BELEEF DE VERSCHILLENDE KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, maar voor jou wellicht nog niet. Natuurlijk willen wij onze ervaring graag delen. Kom eens koffie proeven, ruiken en beleven in onze showroom. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden en ons veelzijdige assortiment. 

Maak voor een showroombezoek een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel ons kantoor. Dan weten we zeker dat er iemand aanwezig is om samen met jou te kijken naar de ultieme oplossing voor jullie specifieke situatie. Het gaat er tenslotte om dat je koffie koopt waar jij helemaal achterstaat, voor een perfecte smaakbeleving op kantoor of de werkvloer.

Welke koffiebonen je ook koopt, elke aankoop vóór 15:00 uur, ontvang je de volgende werkdag in huis. Iedere order vanaf € 100,- wordt ook nog eens gratis uitgeleverd. 

Goede koffiesoort nodig sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team03

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan écht lekkere koffie.