Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze frisdrankautomaten

Een Coca Cola Frisdrankautomaat voor de zaak

Het is belangrijk om voldoende te drinken, juist ook als je aan het werk bent. Als ondernemer voel jij je verantwoordelijk voor je personeel en dus doe je er alles aan je werknemers iets lekkers aan te bieden. Bovendien is het ook in je eigen voordeel, want het verbetert de prestaties van je werknemers.

Even een glaasje fris tussendoor… Je zorgt niet alleen voor heerlijke koffie, thee en Cup-A-Soup, maar je biedt ze eveneens één van de vele smaken Coca Cola producten. Een Coca Cola frisdrankautomaat op de zaak is dan ook een slimme keuze en een duurzame investering.

DE VOORDELEN VAN EEN FRISDRANKAUTOMAAT 

Je kunt zelf flessen drinken halen in de supermarkt. Dat kost een hoop tijd en je loopt het risico dat de prik snel uit de frisdrank verdwijnt. Met een goede frisdrankautomaat is dit probleem prima te ondervangen. Bovendien beschikt een frisdrankautomaat over allerlei soorten drankjes. Daarmee bied je voor iedereen wat wils en zijn er voldoende keuzemogelijkheden voor een lekker koel drankje. Uiteraard komen de drankjes ook goed van pas bij de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, tijdens een warme zomerdag of wanneer het tijd is voor een opkikkertje. Kortom, reden genoeg om een automaat aan te schaffen voor je eigen gemak en de lekkerste gekoelde frisdranken.

COCA COLA FRISDRANKAUTOMAAT BIJ GAASBEEK 

Wij zijn niet alleen hét adres voor koffie en thee, maar zeker ook voor al je frisdrank. Dit stelt jou in staat je werknemers en klanten te voorzien van een blikje heerlijke Coca Cola, Fanta of Fuze frisdrank. Zeker bij warm weer is het belangrijk om voldoende te drinken en met een goede frisdrankautomaat stimuleer je dit bij iedereen die in jouw bedrijf werkzaam is. Elke Coca Cola automaat ziet er mooi uit, beschikt over een tijdloos design en is onder andere voorzien van duurzame ledverlichting.

Frisdrank gaasbeek automatenservice

FRISDRANKAUTOMATEN

Een Coca Cola frisdrankautomaat op de zaak is dan ook een slimme keuze en een duurzame investering.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team04

Ben je op zoek naar een goede frisdrankautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere frisdranken.

Frisdrankautomaten automaten gaasbeek automaten service

Snelle levering

De aanschaf van een frisdrankautomaat is bij ons snel en gemakkelijk te regelen. Bekijk direct het aanbod automaten op de website of neem contact op met onze klantenservice voor advies op maat. Onze adviseurs komen ook graag bij jou langs op de zaak. Wij informeren je over de diverse mogelijkheden en leveren bovendien snel de gewenste frisdranken voor je frisdrankautomaat.

Een aankoop die je vóór 15:00 uur doet, wordt morgen bij jou afgeleverd. Dit doen wij gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 100,-. Kortom, Gaasbeek is hét adres voor jou als ondernemer om te ontzorgen op het gebied van koude en warme dranken.