Facebook pixel

Gaasbeek, dé specialist
in je zoektocht naar een koffieautomaat

Gaasbeek is opgericht in 1966 te Rhenen. We zijn gestart als eenmanszaak, maar inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming, vol enthousiaste medewerkers. We zijn een trots familiebedrijf met een grote passie en liefde voor lekkere koffie. We zijn actief in geheel Nederland en richten ons hoofdzakelijk op bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke koffiemachine voor op de werkvloer. In 2001 zijn we vanuit Rhenen verhuisd naar Ede en om vervolgens sinds 2020 ons bedrijf verder te kunnen ontwikkelen en doorgroeien in Veenendaal.  

WAT WIJ JOU BIEDEN 

Gaasbeek is een echt familiebedrijf en dit zie je ook terug in wat wij jou bieden op de werkvloer, het persoonlijke contact en onze snelle service. Lekkere koffie op kantoor, dat is de passie en missie van ons bedrijf.

Koffie verbindt, verhoogt de arbeidsproductiviteit en zorgt voor goede resultaten. Daarom is de aanschaf van een goede koffieautomaat een verstandige keuze. Maar daarnaast is de service natuurlijk uitermate belangrijk.

Wij zetten in op kwaliteit en een uitmuntende service, dus zit je bij ons altijd goed. Uiteraard begeleiden wij je heel graag, in je zoektocht naar een koffievoorziening op de zaak.

Gaasbeek 4025
Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team02

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Een koffieautomaat voor elk bedrijf over gaasbeek gaasbeek koffie automaten

EEN KOFFIEAUTOMAAT VOOR ELK BEDRIJF 

Wat jullie budget ook is en hoe jullie wensen er ook uitzien, bij Gaasbeek hebben we voor elk bedrijf een kwalitatieve en betrouwbare koffieautomaat. Dit stelt je in staat om de werknemers te voorzien van goede koffie en een passende professionele koffievoorziening. Natuurlijk voorzien jullie ook de klanten graag van een lekker bakje koffie. Dit zorgt er namelijk voor dat ze bij je terugkomen. Dit kan je daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Laat ons voor de koffieautomaat en koffie gerelateerde producten zorgen. Alle producten welke vóór 15:00 uur zijn besteld, worden de volgende werkdag al uitgeleverd. De perfecte kop koffie zetten op kantoor? Dat kan je zeker aan ons overlaten. Wij zijn er namelijk op gebrand om dit te realiseren! Bel ons of laat je contactgegevens achter via de site, dan nemen wij op korte termijn telefonisch contact op.