Koffiemachine zakelijk kopen of huren

U wilt genieten van heerlijke koffie op kantoor, zonder hier al te veel moeite voor te doen. Daarom koopt of huurt u een koffiemachine zakelijk. Zakelijke koffiemachines zijn speciaal ontworpen om (veel) personeel van koffie te voorzien. Naast de smaak zijn ook het gemak, snelheid en service van belang. Zoekt u een koffiemachine voor zakelijk gebruik én uw favoriete smaken koffie met de beste ingrediënten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke koffiemachines met uitstekende service

Rustig genieten van een kopje échte koffie op het werk? Dat kan met onze zakelijke koffiemachines. Kiest u voor Gaasbeek dan profiteert u van uitstekende service en 5 jaar lang gratis Service & Onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat u ook op het werk beschikt over uw favoriete koffie. Daarom kunt u gratis gebruik maken van onze technische dienst. We komen direct in actie bij technische problemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw favoriete kopje koffie.

Koffiemachine voor elk bedrijf

Of uw bedrijf groot of klein is, wij hebben de juiste koffiemachine voor uw bedrijf. Zoekt u de perfecte zakelijke koffiemachine voor enkele échte koffieliefhebbers? Dan helpen wij u graag aan een elegant apparaat voor fijnproevers. Voorziet u dagelijks honderden mensen van hun broodnodige kopje koffie? In dat geval spelen capaciteit en snelheid een grotere rol. Wij adviseren u graag over de juiste koffiemachine voor úw bedrijf.

Koffiemachine zakelijk aanschaffen

Een koffiemachine zakelijk kopen een grote investering? Bij ons kunt u ook een koffieautomaat huren. Benieuwd welke zakelijke koffiemachine het best bij uw bedrijf past? Bekijk onze koffieautomaten direct online of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden ….en geven vrijblijvend advies!