Onze Etna koffieautomaten

Espresso

ETNA

Etna koffieautomaat - Passie voor koffie en techniek


Op zoek naar premium kwaliteit voor een betaalbare prijs?

Met de koffie automaten van ETNA zet je keer op keer een perfecte kop koffie en dat proef je.
Al meer dan 160 jaar is ETNA een begrip. Als Nederlandse fabrikant van professionele koffiemachines staat betrouwbaarheid en stabiliteit van producten centraal. ETNA gelooft niet in een wegwerpmaatschappij, maar in levensduur en lage servicekosten en kiest daarom voor degelijke componenten in combinatie met de ontwikkeling van eigen technologie.

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Door koffiemachines te ontwikkelen en te produceren in Nederland staat ETNA garant voor 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap, maar zeker ook voor duurzaamheid.
De robuuste koffiemachines zijn zeer betrouwbaar en stabiel, hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met gedegen vakmanschap, slim gebruik van eigen technologie en de wil om te blijven innoveren speelt ETNA al meer dan 160 jaar in op actuele klantbehoeften. Al die kennis en ervaring zorgt ervoor dat zetten we in om bezoekers en medewerkers ook op het werk te laten genieten van de luxe koffiebelevenis die zij tegenwoordig gewend zijn.

Iedere situatie vraagt om een andere koffiemachine

Iedere situatie is verschillend daarom heeft ETNA een breed aanbod aan koffiemachines voor kantoor, instellingen, sportkantines en scholen. Gaasbeek helpt graag om hierin de beste keuze te maken.

Laat ons terugbellen

Wil je meer weten over Etna of advies op maat omtrent een Etna koffiemachine? Laat je telefoonnummer achter op de site, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Kom ook gerust langs in onze showroom voor een eerste kennismaking.

Bel mij terug ››

Etna

Koffieautomaten

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

koffieautomaat kopen ››

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven