Onze WMF koffieautomaten

Espresso

wmf-1100-s-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

80 p.u.

Soort koffie icon

Espressobonen

Aantal mogelijkheden icon

13

WMF

1100 S
wmf-1500-s+-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

180 p.u.

Soort koffie icon

Espressobonen

Aantal mogelijkheden icon

13

WMF

1500 S+

WMF koffieautomaat - voor het beste koffiemoment

Gasten, klanten, medewerkers of jezelf, iedereen die jouw zaak binnenstapt gun je de lekkerste koffie. Op zoek naar een kwalitatieve koffiemachine in de kantine of op kantoor? Het Duitse WMF is al sinds 1927 een begrip als het aankomt op hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende kop koffie, dus koop je een WMF koffieautomaat bij Gaasbeek. 

De meerwaarde van een WMF koffieautomaat

Elke bedrijfssituatie vraagt om bepaalde eisen of toepassingen, juist ook op het gebied van koffie. WMF springt hier slim op in met een veelzijdig aanbod aan koffieautomaten. Ongeacht de grootte of omvang van je bedrijf, bij Gaasbeek bieden we jou een fantastische WMF oplossing. 

WMF koffie voor iedereen

Of je nu voor je medewerkers of klanten graag een kopje koffie zet, WMF biedt een totaalconcept op het gebied van koffie. Ongeacht capaciteit, locatie en koffiesoort. Een WMF koffieautomaat is er voor iedereen.

Waarom je een WMF koffieautomaat koopt bij Gaasbeek

Wij weten als geen ander hoe belangrijk koffie is en wat nodig is voor een lekker kopje koffie. Ons team is erop gebrand jou te voorzien van de allerbeste koffie. Uiteraard levert het aanschaffen van een WMF koffiezetapparaat  jou voordelen op, je hebt op ieder moment een heerlijk vers kopje koffie. Bovendien verzenden wij gratis vanaf € 100,- en staan we bij een storing altijd paraat.

Laat ons terugbellen

Wil je meer weten over WMF of advies op maat omtrent een WMF koffiemachine? Laat je telefoonnummer achter op de site, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Kom ook gerust langs in onze showroom voor een eerste kennismaking.

Bel mij terug ››

wmf-koffieautomaten-automaten-gaasbeek-automatenservice.jpg

Koffieautomaten

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

koffieautomaat kopen ››

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven