Wat is Snelfilter koffie

De zetmethode van Snelfilter koffie lijkt erg op de Fresh Brew zetmethode, echter kenmerkt zich door de lage snelheid van het zetten en is bekend als het traditioneel koffiezetten. Nog steeds is Snelfilter koffie een gebruikelijke manier om koffie te zetten, niet alleen thuis, maar juist ook op de werkvloer. Het is met name geschikt om grote groepen een lekker kopje koffie te verzorgen. 

Snelfilter koffie wordt speciaal gebrand en gemalen voor snelfilter systemen. Deze koffie wordt veelal gezet via een papieren filter. Het hete water druppelt langzaam door de koffie en het filter heen en is dus lang in contact met de gemalen koffie. Het is dé methode om grote hoeveelheden koffie te bereiden voor directe consumptie. 

Koffieautomaat met een snelfilter systeem

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat dat is voorzien van een snelfilter systeem? Ook dan zit je bij Gaasbeek helemaal goed. Als groeiend familiebedrijf met een hecht team van koffieliefhebbers, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een nieuw koffiezetapparaat en dus denken we graag met je mee. Uiteraard doen we dit onder het genot van een kopje koffie, dus maak gerust een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Onze specialisten komen ook graag bij je langs met advies voor een passende koffievoorziening op jouw bedrijf. 

Perfecte smaken en aroma’s

Snelfilter koffie die je bij ons koopt, wordt gemaakt van exclusieve koffiebonen. Wij werken uitsluitend met ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Natuurlijk bestel je altijd tegen een betaalbare prijs. Bovendien wordt een aankoop vanaf € 100,- gratis naar je toegestuurd. Wij staan voor de volle honderd procent achter elk product dat je bij ons bestelt. Daarom zijn we jouw ideale partner in je zoektocht naar de beste snelfilter koffie voor jouw onderneming. 

bestel nu ››

Koffiesoorten-gaasbeek-automatenservice.svg

Koffiesoorten

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, maar voor jou wellicht nog niet. 

bekijk de automaten ››

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

neem contact op ››
Ipad bestellen - Gaasbeek_4262.jpg

Bestel koffie snelfiltermaling online bij Gaasbeek

Ook snelfilter koffie koop je natuurlijk gemakkelijk online bij Gaasbeek. Het is namelijk ons doel om jou de koffie te verkopen, die jij het lekkerst vindt. Wij bieden je dan ook een ruim assortiment aan snelfilter koffie tegen aantrekkelijke prijzen.

Neem daarom een kijkje in ons assortiment en laat je ook zeker adviseren door één van onze koffiespecialisten. Uiteraard is direct bestellen ook een optie. Wat je vandaag vóór 15:00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag bij jou thuisbezorgd. Maak je over de service geen zorgen, want deze is bij ons top geregeld! Vragen? Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij snel contact op.

Onze Snelfilter koffieautomaten

Bravilor Bonamat

bravilor-bonamat-novo-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

144 p.u.

Soort koffie icon

Snelfilter

Aantal mogelijkheden icon

1

Bravilor Bonamat

Novo
bravilor-bonamat-mondo-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

144 p.u.

Soort koffie icon

Snelfilter

Aantal mogelijkheden icon

1

Bravilor Bonamat

Mondo
bravilor-bonamat-matic-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

144 p.u.

Soort koffie icon

Snelfilter

Aantal mogelijkheden icon

1

Bravilor Bonamat

Matic
bravilor-bonamat-b-serie-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

145L p.u.

Soort koffie icon

Snelfilter

Aantal mogelijkheden icon

1

Bravilor Bonamat

B-serie
Scroll naar boven