Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Koffiemerken: de lekkerste koffie voor bedrijven

Snel en gemakkelijk koffie zetten op de werkvloer is wel zo fijn. Het is een perfect begin van de dag en goed voor de sociale contacten. Vanzelfsprekend drink je graag een lekker kopje koffie, net als je collega’s. Bovendien ontvang je ook klanten of leveranciers op de zaak en dus ga je op zoek naar kwalitatief uitstekende koffie. Gaasbeek is een hecht familiebedrijf en expert op het gebied van koffie. Dankzij een veelzijdig aanbod koffiemerken bieden we voor ieder bedrijf een passend aanbod koffie. Bij ons zit je helemaal goed in je zoektocht naar een geurige kop koffie. 

DE BESTE KOFFIEMERKEN EN KOFFIEBONEN VOOR ECHTE KOFFIE LIEFHEBBERS 

Wij bieden jou de keuze uit diverse top koffiemerken. Douwe Egberts, Nescafé, L’OR, Kanis & Gunnink en Selection zijn slechts enkele koffiemerken die je aantreft op onze site. We bieden jou altijd de meest exclusieve bonen die er zijn. Welke koffie je ook kiest, koffiebonen, Fresh Brew, Instant, Liquid etc, ze zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit en prachtige melanges. Vele producten zijn fairtrade en dus op een eerlijke manier geproduceerd. Bovendien profiteer je bij ons van superscherpe prijzen. 

WELKE KOFFIE KIES JIJ? 

Uiteraard helpen wij je graag bij het vinden van de juiste koffie voor jullie machine. Maak een keuze uit één van onze vele koffiemerken. Iedereen drinkt koffie het liefst op zijn eigen manier en dus wil je iets dat past bij het karakter en de omvang van je bedrijf. Ga bijvoorbeeld voor snelfilter koffie, liquid koffie, instant koffie, fresh brew koffie of exclusieve koffiebonen. Wat je keuze ook is, topkwaliteit is altijd gegarandeerd en dus komen jij en je collega’s dagelijks met veel plezier naar kantoor.

WAAROM JE KOFFIE BESTELT BIJ GAASBEEK 

Koffie koop je natuurlijk het liefst bij een specialist. Wij zijn al jaren dè koffiespecialist die samen met jou als klant kijkt naar wat het beste past bij je bedrijf. De koffie die je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt morgen bij je bezorgd. Dit doen we bovendien gratis vanaf € 100,-.

Koffiemerken gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team05

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.