Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Ieder kopje koffie vers gemalen, kan het nog verser?

De beste espresso bonen voor een sterke espresso, een bakje koffie of een luxe cappuccino. Als ondernemer ga je natuurlijk op zoek naar de beste espresso bonen voor je koffieautomaat. En daar passen wij in het plaatje, een trots familiebedrijf en dé specialist als het aankomt op topkwaliteit koffiebonen.

Er zijn meer dan 60 verschillende soorten espresso bonen en wij hebben de meest exclusieve espresso bonen geselecteerd voor onze klanten. Wij bieden o.a. Nescafé, Selection en Douwe Egberts koffiebonen, dus bij ons ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. Het is juist de kwaliteit die de smaak van de koffie bepaalt, dus laat je goed adviseren en klop aan bij een specialist. Wij staan voor je klaar!

Eigenschappen espresso bonen

De Espresso bonen, die je bijvoorbeeld kunt aanschaffen via onze webshop, zijn vers en superieur. Dit zijn twee belangrijke kenmerken die bepalend zijn voor de kwaliteit van koffie. Het is de eerste stap die je zet in het drinken van de lekkerste espresso koffie, dus laat ons voor je koffie zorgen. Bovendien zijn wij een familiebedrijf dat bestaat uit een gedreven en hecht team van koffieliefhebbers. Wil je eerst kennismaken met onze espresso bonen vóór je ze koopt? Maak dan een afspraak en kom gerust langs in onze showroom. Proef, ruik en geniet van onze overheerlijke espresso bonen. 

De beste espresso bonen voor jouw koffiemachine

Wat jouw voorkeur voor koffiebonen ook is, ons grote aanbod zorgt dat wij altijd een passende koffiemachine hebben, gecombineerd met de beste espresso bonen. Bij ons kun je terecht voor diverse topmerken machines; Douwe EgbertsNescaféDe Jong DukeSchaererBravilor, Rheavendors, Rombouts en Veromatic. Dit zijn slechts enkele merken die wij vol trots presenteren. De koffieautomaten kenmerken zich door een moderne uitstraling, prachtige vormgeving, een zeer goede en constante kwaliteit en zijn ook nog eens betaalbaar.

Koffiesoorten gaasbeek automatenservice

KOFFIESOORTEN

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, deze kennis delen we graag.

Gaasbeek Automatenservice sfeerfoto home
Team05

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Kantoortuin 2023   Gaasbeek 4357

KOOP ESPRESSO BONEN ONLINE BIJ GAASBEEK

Of het nu gaat om espresso bonen, melk, cacao, maar ook producten als thee en Cup-a-Soup, Gaasbeek is dé webshop voor jouw koffieconcept. Wij hebben alles in eigen beheer en adviseren je graag over een passende koffievoorziening.

Je verzekert je bij ons altijd van advies op maat door een echte koffiemeester. Neem daarom direct telefonisch contact op of stuur je vraag in via het contactformulier. Onze professionals helpen je namelijk graag in je zoektocht naar de beste espresso bonen. Word je liever teruggebeld? Laat dan je telefoonnummer achter via onze website. 

Heb jij je espresso bonen al gevonden? Doe dan je aankoop vóór 15:00 uur en ze zijn de volgende werkdag in huis. Wij verzenden altijd gratis vanaf € 75,-. 

Koffiesoorten header gaasbeek automaten service