Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Lekkere warme chocolademelk

Als ondernemer voorzie je zowel je werknemers als je klanten van een totaalconcept aan warme dranken. Tegenwoordig is er naast koffie en thee, ook steeds meer vraag naar chocolademelk. Juist in de winter is een kop warme chocolademelk een heerlijke traktatie. Veel koffieautomaten voor bedrijven bieden cacao variaties. Wij leveren enkel een top kwaliteit cacao om een heerlijke warme chocolademelk te bereiden. Dus ook voor cacao zit je bij ons helemaal goed. Hoe dit werkt, leggen wij graag aan je uit. Maak direct een afspraak voor in onze showroom en kom langs, of maak een afspraak met onze verkoopadviseur op jullie eigen locatie, je hoeft er de deur niet voor uit. 

CACAO VOOR JOUW KOFFIEAUTOMAAT OF KANTINE

Wat voor soort cacao je ook zoekt, bij Gaasbeek hebben we het! Zo koop je bij ons cacao voor in de automaat, maar zijn er ook cacaosachets verkrijgbaar die je aanvult met heet water. Dus ook al geeft de koffieautomaat geen chocolademelk uit, je kunt het toch aanbieden. Neem snel een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en maak direct je keuze. 

BESTEL CACAO ONLINE BIJ GAASBEEK

Het heeft altijd meerwaarde om ook cacao te bestellen bij Gaasbeek. Zo garanderen we jou topkwaliteit én een snelle levering die gratis wordt verzonden vanaf € 100,-. Wat je koopt vóór 15:00 uur is de volgende werkdag al in huis. Heb je geen idee welke soort cacao geschikt is voor jouw koffieautomaat? Neem gerust contact op met onze specialisten en laat je vrijblijvend adviseren.

Ingredienten gaasbeek automatenservice

ONZE INGREDIËNTEN

Benieuwd naar onze ingrediënten? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie en thee voor het maken van de juiste beslissing.