Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze soepautomaten

Ga een dip tegen met een Cup-a-Soup automaat

Zo halverwege de middag treedt al snel het welbekende dipje in. Niet alleen bij jezelf, maar zeker ook bij je werknemers. Het plaatsen van een Cup-a-Soup automaat is een uitstekende remedie! Soep is een zoutig opkikkertje, het smaakt uitstekend en het zorgt voor meer gezelligheid op de werkvloer. Geen geklieder met losse sachets, maar altijd een juiste dosering en smaakvariatie. Dit maakt het altijd zinvol om een soepautomaat aan te schaffen voor de zaak.

GROTE EN KLEINE SOEPAUTOMATEN 

Voor de aanschaf van een Cup-a-Soup automaat ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren soepautomaten in allerlei soorten en maten. Ze passen uitstekend bij zowel kleine als grote bedrijven. Zo zijn er mini-automaten met drie verschillende smaken, maar er zijn ook exemplaren met vier of zes smaken. Daarmee bieden we voor elk bedrijf een passende oplossing en is er voor iedere werknemer of gast een favoriete smaak verkrijgbaar in de automaat.

HEERLIJKE SOEP OP HET WERK 

Je werknemers geef je graag iets extra’s. Bovendien is het prettig om ook jezelf af en toe te verwennen met een soepje. Daarom is de keuze voor een Cup-a-Soup automaat al snel gemaakt. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van een geurig kopje soep, voor ieder wat wils door de keuze uit 7 populaire smaken. Daardoor kan je er de komende uren weer prima tegenaan en worden taken op de werkvloer succesvol afgerond.

Soep gaasbeek automatenservice

SOEPAUTOMATEN

De keuze voor een Cup-a-Soup automaat is al snel gemaakt. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van een geurig kopje soep.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede soepautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere soep.

herma-en-inge-in-het-gaasbeek-hoofdkwartier

BESTEL EEN CUP-A-SOUP AUTOMAAT BIJ GAASBEEK

Wil jij het dipje op de werkvloer tegengaan? Bestel dan een Cup-a-Soup automaat bij Gaasbeek en ontdek welke voordelen dit jouw bedrijf oplevert.

Wil je eerst advies van onze medewerkers of heb je een vraag? Neem gerust telefonisch contact met ons op of laat een berichtje achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn erop gericht jou volledig te ontzorgen, dus stel ons gerust je vragen.