Koffiebekers op het werk

De dag begint goed met een kopje koffie of thee. Dit gun je niet alleen jezelf, maar ook je collega’s. Beschik je over een eigen koffieautomaat of heb je deze recent bij ons aangeschaft. Dan horen daar natuurlijk ook artikelen bij zoals koffiebekers, roerstaafjes etc. Wij hebben een veelzijdig aanbod koffiebekers voor elk type koffieautomaat, maar ook waterbekers voor de waterkoeler. De koffiebekers geven het gemak waarbij er geen vaat over blijft en laat je optimaal genieten van een kopje koffie of thee. Bestel de koffiebekers tegelijk met alle andere producten en ingrediënten, je bent bij ons aan het juiste adres.

Veelzijdig aanbod kartonnen bekers 

Met een gevarieerd assortiment papieren bekers en biobekers bieden we jou een slimme aanvulling op je koffieautomaat. Uiteraard zijn de kartonnen bekers ook te gebruiken voor bouillon en hebben we tevens speciale Cup-a-Soup bekers. De koffiebekers zijn er in allerlei soorten en maten, zowel van kartonnen als karton, sommige zelfs biologisch afbreekbaar. Ze zijn ideaal voor iedereen op de werkvloer, maar ook je chauffeurs die de weg op gaan gun je een lekker kopje koffie of thee. Een kartonnen of kartonnen beker is dan ook een slimme keuze.

Porseleinen koffiekopjes voor bezoek 

Naast kartonnen en kartonnen bekers kan je bij Gaasbeek ook terecht voor porseleinen kopjes van bijvoorbeeld Douwe Egberts en Nescafé. Een extra mooie uitstraling en uitrusting naast jouw Douwe Egberts koffiemachine. Ze passen probleemloos in de vaatwasser en zijn natuurlijk ideaal om koffie in te serveren voor klanten. Ze kenmerken zich door een luxe uitstraling en zijn daarom een professioneel visitekaartje voor het bedrijf.

Bestel je papieren bekers online bij Gaasbeek 

Bestel al je koffiebekers online bij Gaasbeek en maak direct kennis met onze voordelen. Doe je aankoop vóór 15:00 uur en ontvang de bekers morgen al op de zaak. Zo staan je werknemers nooit voor een koffie- of soepautomaat zonder bekers. Wij verzenden ze gratis vanaf € 100,-. Houd je voorraad up-to-date en geniet dankzij onze topservice nog meer van een kopje koffie, thee of soep.

Koffiebekers op het werk

Non-Food accessoires

Met een totaalconcept aan non food voor bedrijven heb jij als ondernemer nergens omkijken naar. Bekijk daarom het aanbod via de site en doe je aankoop gemakkelijk online. 

neem contact op ››

Scroll naar boven