Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Nescafé voor een totaal koffieconcept op de werkvloer

Kwaliteit, gemak en lekkere koffie in een bedrijf. Welk onderneming wil dat niet? Bij een merk als Nescafé komen al deze elementen samen. Het is wereldwijd het meest gedronken koffiemerk én het heeft een uitstekende oorsprong. Het koffiemerk zet in op een beter leven voor koffieboeren en daar staan we als Gaasbeek natuurlijk helemaal achter. Wij zijn een trots familiebedrijf dat jouw bedrijf graag helpt aan kwaliteitskoffie, dus zit je bij ons goed vanaf de koffieautomaat tot en met de koffie van dit koffiemerk.

Over Nescafé 

Nescafé is een Zwitsers merk en actief sinds 1938. Het geheim van het koffiemerk ligt vooral in de uitgesproken koffiearoma’s. Inmiddels is het wereldwijd een groot succes, zowel onder particulieren als bedrijven. Veel ondernemers stappen dan ook over naar een koffieautomaat en/of koffiebonen van dit prachtige koffiemerk. Wij zijn ongelofelijk trots Total Solution Operator (TSO) van Nescafé te zijn en jou een koffieconcept aan te bieden, dat bij uitstek geschikt is voor kleine en grote bedrijven.

Kwalitatieve koffieautomaten en exclusieve koffie 

Zowel jij als je werknemers genieten graag elke dag van een lekker koffiemomentje. Je begint de dag met een kopje koffie, maar ook rond koffietijd en in de middag mag een goede kop koffie zeker niet ontbreken. Bovendien is het de ideale manier om je klanten te verwelkomen. Wij denken hierin graag met jou mee en gaan samen met jou op zoek naar welke koffieautomaat en bijbehorende koffie het beste passen binnen je bedrijf. Bekijk het aanbod op de site of kom langs in onze showroom.

Waarom je bestelt bij Gaasbeek 

Een merk als Nescafé bestel je natuurlijk bij Gaasbeek. Wij hebben alles in eigen beheer en kijken samen met jou als klant naar de beste koffie-oplossing voor jouw bedrijf. Elke order die je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt morgen al geleverd. Dit doen wij gratis vanaf € 100,-. Hecht je waarde aan een goed advies of wil je graag koffie proeven? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek de Nescafé koffiemogelijkheden voor jouw bedrijf!

Nescafe koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.