Facebook pixel
Thee gaasbeek automaten service

Thee merken

Op kantoor wordt er naast koffie veel thee gedronken. Thee kan net als koffie cafeïne bevatten en draagt dus bij aan een verhoogde alertheid en betere prestaties op de werkvloer. Niet iedereen vindt koffie lekker en daarom is thee een goed alternatief.

Het is dus logisch dat je op zoek gaat naar lekkere en kwalitatieve thee voor je bedrijf. Pickwick en Tea of Life zijn bijvoorbeeld bekende theemerken en worden veelvuldig gedronken. Wij bieden jou van beide merken een zeer groot assortiment aan smaken, dus we bieden voor ieder wat wils. Neem direct een kijkje bij ons veelzijdige assortiment thee en bestel eenvoudig online.

PICKWICK THEE 

Pickwick is een theemerk van Douwe Egberts en bestaat al sinds 1937. Het is dus niet meer dan logisch dat je dit theemerk aantreft in ons assortiment. Wij verkopen allerlei soorten Douwe Egberts producten, waaronder uiteraard ook de Pickwick thee. Alle gebruikelijke theesmaken maken deel uit van het Pickwick-assortiment. Je kiest bijvoorbeeld uit de veelvuldig gekozen Groene thee, verfrissende Munt thee of allerlei vruchtensmaken. Kortom, voor een typische Pickwick-ervaring ben je bij Gaasbeek absoluut aan het juiste adres. 

TEA OF LIFE - THEE MET IMPACT

Goede thee begint al aan het begin van de keten.
De thee van Tea of Life is 100% natuurlijk en cafeïnevrij, fairtrade en biologisch gecertificeerd. Op de hooggelegen theetuinen van Sri Lanka worden de theeblaadjes met de hand geplukt en verder verwerkt tot eindproduct. Alles wordt zoveel mogelijk in Sri Lanka gemaakt, op een natuurlijke, biologische wijze, zodat ook de lokale economie kan profiteren. Met Tea of Life drink je heerlijke thee met een goed gevoel.

Vruchtenthee, kruidenthee, thee voor in automaten, het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Dankzij een gevarieerd aanbod theesmaken en theemerken bieden we voor ieder bedrijf volop keuzemogelijkheden. Al deze diverse theesmaken zorgen ervoor dat zowel werknemers als klanten kunnen kiezen voor hun eigen favoriete thee. Maak daarom direct je keuze of laat je adviseren door onze medewerkers.

KOOP ONLINE THEE BIJ GAASBEEK 

De aankoop van thee doe je natuurlijk makkelijk online. Je blijft er gewoon voor thuis of op kantoor en je bestelt direct vanachter je laptop of computer. Bestel je vóór 15:00 uur? Dan ontvang je ook je thee bestelling, de volgende werkdag al op je bedrijf. Wij verzenden je aankoop gratis vanaf € 100,-. Zorg daarom dat je thee voorraad op peil is en bestel thee gemakkelijk online in onze webshop.

Thee gaasbeek automatenservice

ONZE Thee

Benieuwd naar onze ingrediënten? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie en thee voor het maken van de juiste beslissing.