Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Thee voor meer energie en topprestaties op de zaak

Thee is een veel gedronken drank op de werkvloer. Thee komt oorspronkelijk uit China en wordt al duizenden jaren gedronken. Juist ook in Nederland drinken mensen veel thee, zeker ook tijdens het werk. De cafeïne in thee zorgt voor energie en heeft een positief effect op de arbeidsproductiviteit.

Voor zowel theezakjes als thee uit de machine ben je bij Gaasbeek aan het juiste adres. Naast koffieautomaten voor ondernemers bieden we ook de keuze uit een groot assortiment theeproducten. Dit maakt het voor jou als ondernemer aantrekkelijk en makkelijk om de theedrinkers een kopje thee aan te bieden.

THEE UIT DE KOFFIEAUTOMAAT 

Daar waar de waterkoker thuis een vast onderdeel is van de keuken, wordt er op de werkvloer heet water uit de koffieautomaat getapt voor het drinken van thee. Daarnaast beschikken diverse koffieautomaten eveneens over de mogelijkheid voor thee uitgifte. Wat jouw wensen ook zijn en hoe je budget er ook uitziet, Gaasbeek is hét adres voor alle theewensen. Wij maken het op een simpele manier mogelijk om iedereen bij jou op kantoor, volop te laten genieten van een lekkere kop koffie en/of thee. Wij komen dan ook graag bij je langs voor een totaaloplossing, maar je bent ook zeker welkom in onze showroom voor een kennismaking met de koffieautomaten. Maak snel een afspraak, zodat een van onze koffie- en theekenners je deelgenoot kan maken in de koffie- en theewereld.

LAAT ONS VOOR DE THEE ZORGEN

Voor een divers assortiment thee zit je bij ons goed. Je kiest altijd uit diverse topmerken die elk beschikken over unieke eigenschappen en kenmerken. Weet je niet goed welke koffiemachine ook thee uitgifte biedt en het beste past bij jouw wensen en budget? Laat je dan geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals. Samen met jou kijken we naar wat het beste past binnen jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je naast een goede machine, heerlijke koffie, ruime keuze aan thee en een uitstekende service, jarenlang geniet van je weloverwogen keuze.

DOE JE AANKOOP ONLINE EN PROFITEER VAN ONZE VOORDELEN 

Thee zelf koop je gemakkelijk online via de site. Dankzij een ruime voorraad wordt een aankoop altijd snel verzonden naar je bedrijf. Het maakt niet uit waar je in Nederland werkt, wat je vóór 15:00 uur bestelt is de volgende werkdag in huis. Dit doen wij ook nog eens gratis vanaf € 100,-. Bekijk daarom ons ruime aanbod theeproducten online en doe direct je aankoop in onze webshop. 

Thee gaasbeek automatenservice

ONZE Thee

Benieuwd naar onze ingrediënten? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie en thee voor het maken van de juiste beslissing.