Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Lavazza, Italiaanse kwaliteitskoffie op de werkvloer

De allerlekkerste italiaanse koffie, gewoon bij ons op de Nederlandse werkvloer. Het kan! Als prachtige aanvulling op ons assortiment, kunnen wij naast de verschillende andere A-merken, ook overheerlijke Lavazza koffie leveren. De verschillende blends Lavazza bonen laten je tijdens je koffie-moment extra genieten. Zo start je werkdag pas écht goed of kun je later op de dag, met hernieuwde energie aan de slag.

OVER LAVAZZA

Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza, die eind 19e eeuw als detailhandelaar begon met het blenden, branden en verkopen van koffie. Tegenwoordig wordt het familiebedrijf (inmiddels vierde generatie) wereldwijd geroemd om zijn uitmuntende koffiekwaliteit en de innovatieve brandtechnieken die hieraan voorafgaan. In Italië, de bakermat van Lavazza, is het koffiemerk de grootste koffiebrander en bovendien marktleider. Waar ook ter wereld, alle zeilen worden bijgezet om deze beroemde constante kwaliteit te waarborgen.

UITGEBREID ASSORTIMENT

In een breed assortiment van premium UTZ gecertificeerde melanges is de keuze aan u. Alle melangers worden gemaakt van alleen de beste bonen, zowel 100% Arabica als een uitgebalanceerde mix van Arabica en Robusta bonen. Probeert u ook eens de Lavazza Alteco bonen die op de International Coffee Tasting 2020 maar liefst met de gouden medaille zijn bekroond! Bij Gaabeek bent u aan het juiste adres voor uw Lavazza koffiebonen. Hiermee maakt iedere medewerker keer op keer de perfecte kop koffie.

WAAROM JE BESTELT BIJ GAASBEEK 

Een merk als Lavazza bestel je natuurlijk bij Gaasbeek. Wij hebben alles in eigen beheer en kijken samen met jou als klant naar de beste koffie-oplossing voor jullie bedrijf. Elke order die je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt morgen al geleverd. Dit doen wij gratis vanaf € 100,-. Hecht je waarde aan een goed advies of wil je graag koffie proeven? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en ontdek de Nescafé koffiemogelijkheden voor jouw bedrijf!

Lavazza Logo Torino

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.