Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze Bravilor Bonamat koffieautomaten

SNELFILTER

144 p.u.

Snelfilter

1

Bravilor Bonamat

144 p.u.

Snelfilter

1

Bravilor Bonamat

144 p.u.

Snelfilter

1

Bravilor Bonamat

145L p.u.

Snelfilter

1

Bravilor Bonamat

VRIESDROOG

240 p.u.

Vriesdroog

2

Bravilor Bonamat

240 p.u.

Vriesdroog

3

Bravilor Bonamat

240 p.u.

Vriesdroog

36

Bravilor Bonamat

ESPRESSO

Bravilor bonamat esprecious 12 bonen koffieautomaten gaasbeek automatenservice

20% korting

83 p.u.

Espressobonen

11

Bravilor Bonamat

Home header afbeelding Gaasbeek

Bravilor Bonamat voor een bijzonder kopje koffie

Bravilor Bonamat is een Nederlands merk en al meer dan 65 jaar autoriteit op het gebied van dranksystemen van hoofdzakelijk warme dranken. Bravilor draagt eraan bij dat elk kopje koffie bijzonder is. Aan goede koffie besteed je volop aandacht en daarom kan je bij Gaasbeek ook terecht voor dit professionele merk.

Met een Bravilor Bonamat koffiezetapparaat is jouw werkdag niet meer hetzelfde. Hiermee voorzie jij jezelf, je werknemers en klanten van een lekker kopje koffie. En dat sluit uitstekend aan op onze missie: jou als ondernemer voorzien van een totaalconcept op het gebied van lekkere koffie. 

KENMERKEN BRAVILOR BONAMAT 

Met een koffiemachine van Bravilor Bonamat kies je elke dag opnieuw voor vertrouwen en kwaliteit, dit proef je in ieder kopje koffie dat je zet. Verder staan gebruiksvriendelijkheid, toonaangevende techniek en een mooi design bij dit merk centraal. Dit maakt het voor jou zeker aantrekkelijk om een Bravilor Bonamat koffiemachine te bestellen voor de zaak.

JOUW WENSEN VOOR EEN KOFFIEZETAPPARAAT 

Een koffiemachine koop je natuurlijk niet zomaar. Kies voor een koffiezetapparaat die een lekker kopje koffie garandeert én een exemplaar dat past binnen het budget. Onze specialisten adviseren je graag over een Bravilor Bonamat koffiezetapparaat. Hierbij wordt gekeken welke koffievarianten gewenst zijn, hoeveel mensen er werkzaam zijn binnen het bedrijf, waar de machine komt te staan en nog vele andere factoren. Dit helpt jou bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor op de zaak.

PERSOONLIJK ADVIES 

Bij Gaasbeek zetten we in op persoonlijk advies bij onze klanten. Onze koffiemeesters weten daarom als geen ander wat belangrijk is bij de aanschaf van een koffiemachine. Wij bieden je een uitgebreid en veelzijdig assortiment en natuurlijk maak je graag de juiste keuze. Kom daarom gerust langs in onze showroom en proef, ruik en beleef de exclusieve koffiemachines van Bravilor Bonamat. Er zit zeker iets voor jouw onderneming bij, dus loont het altijd om een vrijblijvende afspraak in te plannen op ons kantoor in Ede. Uiteraard komen wij ook graag bij je langs. Laat daarom je telefoonnummer achter via onze site of vul het contactformulier in.

Bravilor bonamat koffieautomaten automaten gaasbeek automatenservice

KOFFIEAUTOMATEN

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.