Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze Rombouts koffieautomaten

ESPRESSO

Rombouts via nova ii koffieautomaten gaasbeek automatenservice

15% korting

200 p.u.

Pods

2

Rombouts

Home header afbeelding Gaasbeek

Rombouts, passie voor lekkere koffie op de werkvloer

Elke werkdag begint met een lekker kopje koffie, nietwaar? Het staat garant voor een productieve werkdag of juist een ontspannen pauzemomentje. Als ondernemer investeer je graag in een kwalitatieve koffiemachine. Niet alleen jijzelf, maar ook je collega’s en klanten stellen goede koffie op prijs.

Rombouts koffiemachines produceren koffie van de allerbeste kwaliteit en zijn daarom een aanwinst voor de zaak. Koffie, espresso of cappuccino, alles is mogelijk. Wij hebben een ongekende passie voor koffie en daarom tref je ook dit merk aan in ons veelzijdige assortiment.

DE PIJLERS VAN ROMBOUTS 

Dit Belgische koffiemerk ontstond in 1896 en werd opgericht door Frans Rombouts. Het bedrijf zet in op kwalitatieve koffie, een eerlijk productieproces en een voortdurende innovatie, juist ook bij de diverse koffiemachines. Met een koffieautomaat uit België ben je verzekerd van verse koffie, een gebruiksvriendelijke koffiemachine en de keuze uit verschillende soorten. Wij doen daar nog een schepje bovenop door gratis service en onderhoud te bieden.

EEN KOFFIEMACHINE DIE AANSLUIT OP JOUW BEHOEFTEN 

Rombouts biedt voor elk bedrijf een passende koffieautomaat. Dankzij een interessant koffieconcept voor ondernemers, geniet je binnen je bedrijf iedere dag van heerlijke koffie en diverse variaties. Uiteraard adviseren we je graag omtrent de mogelijkheden. Naast de aanschaf van de koffiemachine bieden wij je uiteraard ook de diverse heerlijke koffiemelanges en een uitstekende service. Laat ons jou daarom informeren omtrent de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op.

BESTEL JE ROMBOUTS KOFFIEMACHINE BIJ GAASBEEK

De aankoop van de koffie en overige producten doe je gemakkelijk online. Bestel vóór 15:00 uur en ontvang de ingrediënten de volgende werkdag al op de zaak. Wij verzenden altijd gratis vanaf € 100,-. Uiteraard mag je ook eerst langskomen in onze showroom en kennismaken met de diverse modellen. Maak dan vooraf een afspraak, zodat één van onze koffie experts zijn kennis met jou kan delen. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor het proeven van de verschillende merken koffie.

Wil je eerst telefonisch contact met onze koffieadviseurs? Laat je telefoonnummer achter op de site, wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Rombouts koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

KOFFIEAUTOMATEN

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Rombouts via nova ii koffieautomaten gaasbeek automatenservice

Via Nova II

Rombouts

EEN EIGENTIJDSE UITSTRALING EN EEN HEERLIJKE KOP KOFFIE

De Via Nova II is een compact toestel met een grote capaciteit. De machine beschikt over een Turbo Steam om met verse melk een prachtige en stevige schuimkraag te realiseren. Door het gebruik van pods kun je op ieder moment van de dag kiezen welk van de hoogwaardige koffiepods je gebruikt; heb je liever een wat zachtere smaak of kies je voor de krachtige Ristretto.

2 Warmtewisselaars met elk een capaciteit van 500 ml geven de Via Nova II de mogelijkheid om je snel van koffie te voorzien en een doorvoer vergroot de opvangbak tot wel 500 pods.