Wat Gaasbeek biedt

In de zoektocht naar een koffieautomaat voor je bedrijf kom je al snel uit bij ons en dit is niet zomaar. Wij bieden namelijk veel meer dan alleen maar een koffieautomaat. Wij zijn dé koffieleverancier die meer doet. We zijn al meerdere decennia actief en weten wat nodig is voor een goede kop koffie op de werkvloer. Daarom bieden wij je graag een inkijkje in wat je van ons mag verwachten als koffieautomaat bedrijf.

Onderhoud en service 

Naast de levering van koffie automaten van diverse topmerken bieden we ook volop mogelijkheden op het gebied van onderhoud en service. Het maakt niet uit wat voor koffieautomaat jullie hebben, wij komen langs om storingen op te lossen en indien gewenst, de machine te voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Kampt de koffieautomaat met een storing? Schroom dan niet om ons te bellen en neem direct contact op met onze technische helpdesk. Indien wij de storing niet telefonisch kunnen oplossen, komt een van onze ervaren monteurs langs om de storing op te lossen.

Ingrediënten zoals exclusieve koffiebonen 

Een koffieautomaat werkt optimaal met de juiste ingrediënten. Logisch dus dat je bij ons ook de koffie bestelt. De beste koffiebonen staan garant voor een lekker kopje koffie of een romige cappuccino. Wij zien erop toe dat een bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Ontvangen wij op werkdagen vóór 15:00 uur de bestelling, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Zo genieten jullie altijd van lekkere koffie.

over-ons-service-wat-u-van-ons-mag-verwachten-gaasbeek-automatenservice.jpg

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
over-ons-service-wat-u-van-ons-mag-verwachten-service-gaasbeek-automatenservice.jpg

Nog meer automaten 

Naast koffieautomaten leveren we bij Gaasbeek ook snackautomaten en frisdrankautomaten. Daarmee bieden we bij Gaasbeek, iedere ondernemer, een totaalconcept. Bekijk daarom zowel de koffieautomaten als de andere automaten via onze site en laat ons met jullie meedenken over de juiste oplossing. Ons doel is om jullie te ontzorgen!

Kwaliteit en service

Bij Gaasbeek zetten we in op goede kwaliteit en een uitmuntende service. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent als klant met wat wij je bieden als gerenommeerd koffieautomaat bedrijf. Schroom daarom niet om ons te contacten met vragen over je koffieautomaat of onze andere producten en ingrediënten. Wij als koffieleverancier doen er alles aan om onze klanten een fijne beleving te bieden. Neem daarom snel een kijkje in onze veelzijdige webshop en laat je verrassen door wat je daar aantreft.

Scroll naar boven