Maak kennis met onze klantenkring

Gaasbaak is al meer dan 50 jaar actief en levert een totaalconcept als het gaat om koffieautomaten en kantinebenodigdheden voor bedrijven. Klanten genieten dagelijks van een lekker kopje koffie op de werkvloer en dit vervult ons met trots. Door de jaren heen hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd en we laten hen graag aan het woord omtrent onze koffieautomaten, ingrediënten en service. Dit overtuigt zeker om een aankoop te doen in onze webshop of een duurzame samenwerking aan te gaan. 

referenties-10k-centrum-voor-podotherapie-gaasbeek-automatenservice.jpg

10K Centra voor Podotherapie Heerenveen & Lemmer

Wij van 10K Centra voor Podotherapie gaan altijd voor het maximale resultaat! Met de firma Gaasbeek Automaten Service hebben wij een partner gevonden die er ook zo over denkt en ervoor zorgt dat onze patiënten en medewerkers iedere dag weer kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie.

referenties-jachthaven-steenwijkerdiep-gaasbeek-automatenservice.jpg

Jachthaven Steenwijkerdiep

“Watersport is onze passie! Jachthaven Steenwijkerdiep staat voor zorgeloos genieten van het heerlijke leven op het water in NW-Overijssel en Friesland. Onze Douwe Egberts automaat is naar volle tevredenheid door de fa. Gaasbeek geleverd en geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit van de producten”

referenties-rhenam-wonen-gaasbeek-automatenservice.jpg

Rhenam Wonen

In 2017 heeft Rhenam Wonen haar pand verbouwd. Om rust in het pand te creëren en bezoekers snel van koffie/thee te voorzien, hebben wij op alle drie de verdiepingen een Douwe Egberts Cafitesse Excellence laten plaatsen. De eerste kennismaking met Gaasbeek was zeer prettig. Goede informatie over de diverse koffieapparaten. Goede uitleg over de verschillende soorten koffie. De service is top! Vergeten koffie te bestellen? Geen probleem voor Gaasbeek. “We brengen het wel even langs”.

referenties-esthetica-opleidingen-gaasbeek-automatenservice.jpg

Esthetica Opleidingen

Als erkend opleidingsinstituut kiezen wij voor kwaliteit en zekerheid. Wij zochten een leverancier die snel kon installeren en na het prettige gesprek is de Douwe Egberts machine, zoals beloofd, binnen afzienbare tijd geleverd!    

referenties-adullam-gaasbeek-automatenservice.jpg

Adullam

Waarom wij voor Gaasbeek hebben gekozen? We hebben als Adullam gekozen voor Gaasbeek om enerzijds alles onder te brengen bij 1 leverancier aangaande de koffievoorziening. Anderzijds geeft Gaasbeek eerlijk advies om zodoende een goede afweging te kunnen maken. Er wordt dus niet primair gedacht aan omzet maar meer gehandeld vanuit een partnership.
referenties-boot-gaasbeek-automatenservice.jpg

BOOT

De schoonheid van een breed assortiment. Gaasbeek Automaten Service snapt het belang van een goede en ruime keuze aan koffiemelanges. Ze nemen uitgebreid de tijd om goed mee te denken welke keuzemogelijkheden en presentatie passen bij ons bedrijf. Net als BOOT wil Gaasbeek de opdrachtgever ontzorgen, door mee te denken en perfecte service te leveren bij installatie en nazorg. Gaasbeek snapt de waarde van een goede kop koffie, want bij de koffieautomaat gebeurt het echte werk… 

referenties-eestairs-gaasbeek-automatenservice.jpg

Eestairs

Al ruim 10 jaar zijn wij klant, voor ons nieuwe pand hebben wij de nieuwe koffievoorziening ook weer door Gaasbeek laten verzorgen. Op verschillende interne locaties drinken wij heerlijke koffie. In de Kantine bleken we achteraf wat capaciteits-problemen te hebben, hierop is snel gereageerd en een 2e automaat is bijgeplaatst. Geheel uniform qua uitstraling en kleur, het is goed opgelost en werkt echt ideaal nu!
referenties-van-gent-autobedrijf-gaasbeek-automatenservice.jpg

Van Gent Autobedrijf

Al meer dan 40 jaar hebben wij een fijne samenwerking met Gaasbeek. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goede kop koffie aangeboden krijgen in een prettige omgeving. Kwaliteitskoffie is daarom essentieel.
Service en flexibiliteit staan bij Gaasbeek in hoofdletters.
referenties-van-den-tweel-groep-gaasbeek-automatenservice.jpg

Van den Tweel Groep

Bij het openen van een nieuwe supermarkt is het soms van belang dat er snel geschakeld wordt. Naast hoge kwaliteit koffiemachines en koffie biedt de Firma Gaasbeek snelle en betrouwbare service. Deze aspecten spreken ons zeer aan en daarom werken wij samen met de Firma Gaasbeek.

referenties-welthuis-gaasbeek-automatenservice.jpg

Welthuis

Gaasbeek is een betrouwbare leverancier is met een hoog service niveau. 
referenties-hardeman-van-harten-gaasbeek-automatenservice.jpg

Hardeman van Harten

referenties-schuurman-schoenen-gaasbeek-automatenservice.jpg

Schuurman Schoenen

Gaasbeek is een ideale partner voor ons. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment van diverse A-merken, waardoor ze in staat zijn om aan al onze wensen te voldoen, op de vele verschillende locaties. De machines hebben een professionele uitstraling met een grote keuze aan variaties, van Espresso tot Latte. Ook de persoonlijke benadering vinden wij bijzonder prettig.

referenties-kampert-bouw-gaasbeek-automatenservice.jpg

Kampert Bouw

In de kantine en op verschillende bouwlocaties maken wij gebruik van Douwe Egberts koffie-automaten via Gaasbeek. Ik vind het belangrijk dat de mensen op de bouw lekkere koffie drinken, uit automaten welke weinig onderhoud -en schoonmaaktijd vragen. Ik ervaar Gaasbeek als een betrouwbare partner welke echt luistert naar de klant, daarnaast leveren ze ook snel. Ik zou Gaasbeek absoluut aanraden bij mijn relaties!

referenties-lltb-gaasbeek-automatenservice.jpg

LLTB Groep

De LLTB Groep heeft in Gaasbeek automaten Service een goede partner die ontzorgt in de beste koffiemachines en goede service levert tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Waardoor onze medewerkers dagelijks worden voorzien in hun koffie, thee. Kort samengevat is Gaasbeek automaten Service een correcte en betrouwbare partner.
referenties-partspoint-gaasbeek-automatenservice.jpg

Partspoint Group

Wij zochten een leverancier met een landelijke dekking, voor zowel de levering van ingrediënten als technisch onderhoud. Wij werken graag met A-merken, want kwaliteit en uitstraling vinden wij belangrijk naar onze klanten en medewerkers. Wij hebben heerlijke koffie op ieder moment. Snelle service waar dan ook in het land, meedenken en anticiperen. In Gaasbeek hebben we dit gevonden.
referenties-hsb-gaasbeek-automatenservice.jpg

HSB Bouw

Bij HSB Bouw staan vakmanschap en no-nonsens-aanpak voor onze klanten centraal, om dat te kunnen waarborgen verwachten wij dezelfde visie van onze leveranciers. Met fa. Gaasbeek hadden we vanaf het eerste moment de juiste klik, ze zorgen iedere dag voor een heerlijke kop koffie voor onze medewerkers en ontzorgen ons met het hele logistieke service-traject. Kortom we zijn helemaal tevreden!

referenties-prenatal-gaasbeek-automatenservice.jpg

Prenatal

Prénatal is erg tevreden over Gaasbeek Automaten Service aangezien er een transparante overeenkomst gemaakt is met betrekking tot service en het onderhoud.

Wij betalen geen voorrijkosten of uur prijzen, alleen de vervangende onderdelen worden gefactureerd. Op deze manier krijgen wij nooit verrassende facturen. En kunnen wij dit strak budgetteren.

referenties-go-tan-gaasbeek-automatenservice.jpg

Go-Tan

Onze meer dan 45-jarige relatie met onze leverancier Gaasbeek is typerend voor ons bedrijf, Go-Tan. Wij houden van betrouwbare, langdurige samenwerkingen èn van lekker eten en drinken. Mijn vader was een echte koffiekenner. Ik denk dat hij één van de eerste was in Nederland die een heus espressoapparaat meenam uit Italië in 1974. Ik weet dat zo goed omdat ik (als jongste van drie broers) er 1200km lang, op de achterbank in het midden, op moest zitten. Nog steeds vind ik het belangrijk hoe vers de koffie is en smaakt. Die smaak vind ik nog altijd bij Gaasbeek.

referenties-volkswagen-campercentrum-gaasbeek-automatenservice.jpg

Volkswagen Campercentrum

Al jaren zijn wij klant bij Gaasbeek en naar volle tevredenheid. We hebben verschillende automaten staan welke perfect in de behoeften van zowel onze klanten en gasten, als de medewerkers voorzien. Als wij aan Gaasbeek's Automaten Service denken dan denken wij aan: goede service, vriendelijk personeel en snelle levering.
referenties-timmerselekt-doornendal-gaasbeek-automatenservice.jpg

TimmerSelekt Doornenbal BV

“In onze timmerfabriek werkt dagelijks zo’n 80 tot 100 man personeel. Ik schat in dat zo’n 90% daarvan koffie drinkt en dat iedere pauze, drie keer per dag. Dus je begrijpt: koffie gaat hier de hele dag door. Voor onze koffie rekenen we al zo’n 35 jaar op de producten en diensten van Gaasbeek. De koffie – wij hebben automaten met Fresh Brew (gemalen) Douwe Egberts koffie – is lekker en de service is goed. Bestellen gaat heel makkelijk online en we hebben onze koffie dan de volgende dag al in huis.

Dat we al jarenlang een vaste contactpersoon hebben werkt ontzettend prettig. Dus hebben we eens vragen, dan weten we dat we bij Freek Kuipers terechtkunnen. Hij staat ons altijd goed te woord. En gaat er eens iets mis met een automaat, dan bellen we rechtstreeks naar de technische dienst. Ze lossen problemen steeds netjes en snel op.

"Dus wat we al 35 jaar doen, onze koffie bij Gaasbeek afnemen, blijven we doen want wij zijn dik tevreden.”

Joyce van Rhee, Timmerselekt Doornenbal BV

Timmerselect - Referenties
Scroll naar boven