Wat is Fresh Brew koffie

Fresh Brew koffie is gemalen koffie, gemaakt van verse koffiebonen. Het is goed te vergelijken met de traditionele zetkoffie van tientallen jaren terug. Open de zak koffie en het aroma komt je tegemoet. Fresh Brew koffie is speciaal ontwikkeld voor de professionele koffieautomaten die beschikken over een zogenaamd Fresh Brew systeem, vers gezette koffie, waarvan de milde smaakbeleving ervoor zorgt dat de koffie de hele dag door prettig drinkt.

Ben je op zoek naar koffie met een traditionele smaakbeleving? Dan heb je ongetwijfeld veel schik van een Fresh Brew systeem. Onze koffieadviseur komt graag bij je langs om je alles te vertellen over de Fresh Brew koffie en voorziet je graag van een goed advies. 

Waarom kiezen voor Fresh Brew koffie

Smaak en kwaliteit gaan hand in hand. Bij Gaasbeek geloven we dan ook echt in verse koffie. De lekkerste koffie voor op de werkvloer, dat is onze passie en drijfveer. Daarin is de keuze voor Fresh Brew koffie voor velen vanzelfsprekend. Beschik je nog niet over een koffieautomaat met Fresh Brew systeem? Maak je geen zorgen, want ook deze koffieautomaat hebben we veelal op voorraad staan. Kies voor een A-merk als Douwe Egberts, Bravilor of De Jong Duke en ontdek de kwaliteit en het gebruikersgemak van de koffieautomaat, in combinatie met een goede service. 

In 20 seconden de perfecte kop koffie

Met een Fresh Brew koffieautomaat zet je een kopje koffie in slechts 20 seconden. Dit wordt gerealiseerd dankzij diverse factoren: 

  • Het intensieve snelle brandproces. 
  • De perfecte samenstelling van de verschillende melanges. 
  • De razendsnelle zetmethode van de koffie, welke onder hoge druk wordt bereid. 

De koffie wordt zorgvuldig afgemeten voor elk kopje koffie en is af te stellen per consumptie. Dit garandeert jou persoonlijk een perfect kopje koffie waar je optimaal van geniet. Fresh Brew koffie kopen doe je daarom bij Gaasbeek, dé specialist als het aankomt op een vers en smaakvol kopje koffie. Als familiebedrijf zijn we erop gebrand jou en je werknemers, maar ook je klanten te laten genieten van een lekkere kop koffie.

bestel nu ››

Koffiesoorten-gaasbeek-automatenservice.svg

Koffiesoorten

Welke koffiesoorten en koffiesmaken zijn er eigenlijk en wat zijn de eigenschappen. Voor ons zo vanzelfsprekend, maar voor jou wellicht nog niet. 

bekijk de automaten ››

arno-ons-team-vertegenwoordigers-gaasbeeks-automatenservice.png

Ben je op zoek naar de juiste koffiesoort?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

neem contact op ››
genieten-op-ieder-moment-van-de-dag-gaasbeek-service-gaasbeek-koffie-automaten.jpg

Genieten op ieder moment van de dag

Op ieder moment van de werkdag genieten van verse en smaakvolle koffie? Maak dan de keuze voor Fresh Brew koffie, één telefoontje en wij staan klaar voor een goed advies en passende oplossing.

Producten welke je vóór 15:00 uur bestelt, zijn de volgende werkdag al in huis. Onze gratis service en gratis levering vanaf € 75,- zijn leuke extra’s.

Laat daarom je contactgegevens achter, dan nemen wij op korte termijn contact met jou op!

Onze Fresh Brew koffieautomaten

Douwe Egberts

DE-Fresh Brew Omni S-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

130 p.u.

Soort koffie icon

Fresh Brew

Aantal mogelijkheden icon

4

Douwe Egberts

Fresh Brew Omni S
DE-fresh-brew-omni-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

90 p.u.

Soort koffie icon

Fresh Brew

Aantal mogelijkheden icon

11

Douwe Egberts

Fresh Brew Omni

De Jong Duke

de-jong-duke-siro-touch-fresh-brew-koffieautomaten-gaasbeek-automatenservice.jpg
Aantal kopjes icon

200 p.u.

Soort koffie icon

Fresh Brew

Aantal mogelijkheden icon

11

De Jong Duke

Siro Touch
Scroll naar boven