Koffiemachines zakelijk: speciaal voor bedrijven

Wat doe jij als eerste wanneer je op het werk uitkomt? Voor de meeste mensen begint de dag met het drinken van een kop koffie. Voor een goede kop koffie, heb je uiteraard een goede koffiemachine nodig. Met een goede koffieoplossing zal je medewerkers en bezoekers een groot plezier doen – investeer daarom in een zakelijke koffiemachine. Van koffiemachines voor kleine bedrijven tot ware krachtpatsers die 650 koppen koffie per uur zetten: we hebben het allemaal bij Gaasbeek. Vertel ons maar wat je koffiewensen zijn.

Onze zakelijke koffiemachines

Voor elk bedrijf hebben we bij Gaasbeek een geschikte zakelijke koffiemachine. We hebben koffiemachines voor bedrijven van merken zoals Douwe Egberts, Nescafé, Bravilor Bonamat, Schaerer, WMF en Yunio. Ook zijn de omvang en het karakter van jouw bedrijf belangrijke keuzefactoren. Hoeveel kopjes koffie worden er gemiddeld op een dag gedronken? En welke zetmethode heeft de voorkeur? We nemen deze vragen graag samen met je door, op jullie locatie of in onze showroom in Veenendaal. In onze showroom, laten we je verschillende koffiemelanges proeven uit verschillende koffiemachines, zodat je de juiste keuze kunt maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen koffieautomaat kantoor

Een koffieautomaat op kantoor heeft misschien nog wel meer voordelen dan je zou denken. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Koffie vergroot de arbeidsproductiviteit
  • Cafeïne stimuleert de concentratie, prestaties en alertheid
  • Koffie is gezond en houdt je in beweging
  • Koffie is goed voor de sociale contacten op kantoor
  • Met slechts 1 druk op de knop voorzie je jezelf of je klant van een verse kop koffie

Meer dan een zakelijke koffiemachine: complete service

Naast onder andere onze kantoor koffieautomaten bieden we ook complete service, om jou als klant te ontzorgen. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van een goed werkend koffiezetapparaat. Naast koffieautomaten voor bedrijven bieden we ook verschillende koffiesoorten (van bonen tot Fresh Brew) en accessoires zoals melk, suiker, koffiebekers en roerstaafjes. Kortom, voor een complete koffie ervaring ben je bij Gaasbeek aan het juiste adres.

Koffieautomaat kantoor op maat

Willen jullie advies op maat van een echte specialist voor het aanschaffen van een kantoor koffieautomaat? Bel gerust met één van onze experts. Onze medewerkers doen er alles aan om je te voorzien van een passend advies voor het bedrijf. Pak daarom de telefoon of laat één van onze koffiespecialisten terugbellen. Laat hiervoor een bericht achter op de site. Wij weten als geen ander hoe je koffie op het werk structureel en efficiënt vormgeeft, Gaasbeek is jouw beste partner als het aankomt op lekkere koffie voor de zaak.

koffieautomaat

Koffieautomaten

Elke koffieautomaat die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

koffieautomaat kopen ››

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
Scroll naar boven