Koffiemachines zakelijk: speciaal voor bedrijven

Wat doe jij als eerste wanneer je op het werk uitkomt? Voor de meeste mensen begint de dag met het drinken van een kop koffie. En voor een goede koffie, heb je ook een goede koffiemachine nodig. Oploskoffie zal je weinig medewerkers en bezoekers een plezier mee doen – investeer daarom in een zakelijke koffiemachine. Van koffiemachines voor kleine bedrijven tot ware krachtpatsers die 650 koppen koffie per uur zetten: we hebben het allemaal bij Gaasbeek.

Onze zakelijke koffiemachines

Voor elk bedrijf hebben we bij Gaasbeek een geschikte zakelijke koffiemachine. We hebben koffiemachines voor bedrijven van merken zoals Douwe Egberts, Nescafé, Bravilor Bonamat, WMF en Yunio. Ook zijn de omvang en het karakter van jouw bedrijf belangrijke keuzefactoren. Hoeveel kopjes koffie worden er gemiddeld op een dag gedronken? En welke zetmethode heeft de voorkeur? We nemen deze vragen graag samen met je door, in onze showroom in Ede. Hier laten we je koffie proeven uit verschillende koffiemachines, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ook kunnen we bij jouw bedrijf op locatie langskomen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan een koffiemachine: complete service

Een zakelijke koffiemachine naar wens gevonden op onze website? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Één van onze koffiespecialisten zal uiterlijk de volgende werkdag contact opnemen. Veel koffiemachines voor bedrijven hebben we op voorraad liggen, dus een snelle levering is geen probleem.

 In combinatie met de afname van onze producten profiteer je ook van onze gratis service. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van een goed werkend koffiezetapparaat. Naast koffieautomaten voor bedrijven bieden we ook verschillende koffiesoorten (van bonen tot fresh brew) en accessoires zoals melk, suiker, koffiebekers en roerstaafjes. Kortom, voor een complete koffie ervaring ben je bij Gaasbeek aan het juiste adres.

zakelijke-koffiemachine-gaasbeek.jpg

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

vraag een offerte aan ››
advies-op-maat-over-gaasbeek-service-gaasbeek-koffie-automaten.jpg

Koffieautomaat bedrijf op maat

Willen jullie advies op maat van een echte specialist vóórdat er een koffieautomaat voor kantoor wordt aangeschaft? Bel gerust met één van onze experts. Onze medewerkers doen er alles aan om je te voorzien van een passend advies voor het bedrijf.

Pak daarom de telefoon of laat één van onze koffiespecialisten terugbellen. Laat hiervoor een bericht achter op de site. Wij weten als geen ander hoe je koffie op het werk structureel en efficiënt vormgeeft, Gaasbeek is jouw beste partner als het aankomt op lekkere koffie voor de zaak.

Scroll naar boven