Facebook pixel

Koffiemachine kantoor voor een goed begin

Medewerkers krijgen met één druk op de knop een kop verse koffie met de koffiemachine kantoor. Met deze kleine handeling beginnen veel werknemers hun werkdag, onderhouden ze sociale contacten met collega’s of zijn ze gastvrij voor klanten en bezoekers. Gaasbeek Automaten Service heeft een breed assortiment van koffieautomaat bedrijf.

Goede koffie is om veel redenen onmisbaar. Samen kijken we welke koffieautomaat het beste past bij jouw bedrijf en bij jullie koffie wensen. Wij zetten ons in voor zeer goede koffie op de werkvloer, aansluitend op jullie bedrijfsconcept. Bekijk de mogelijkheden voor het een koffiemachine kantoor, eventueel voorzien van jouw bedrijfslogo. Bij Gaasbeek is het ook mogelijk om een koffieautomaat bedrijf te leasen.

Koffiemachine kantoor 1 gaasbeek automaten service

KOFFIEMACHINE KANTOOR

Voor een koffiemachine kantoor zijn er vele mogelijkheden. Gaasbeek Automaten Service heeft een compleet aanbod van kwalitatieve machines met een trendy uitstraling van onder andere Douwe Egberts, Franke & Yunio, Nescafé en Rombouts. Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan. Je hebt een koffieautomaat bedrijf voor een scherpe prijs, maar bent altijd verzekerd van onze uitstekende service. Met één druk op de knop hebben jouw medewerkers verse koffie.

KOFFIEMACHINE KANTOOR KOFFIEBONEN

Snelfilterkoffie, espresso van versgemalen bonen of de in bedrijfskantines veel gebruikte Cafitesse? Dat zijn enkele van de koffiesoorten die mogelijk zijn voor koffieautomaat bedrijf. Onze medewerkers adviseren je graag over een koffieautomaat voor zakelijk gebruik. Bezoek eens onze showroom of laat je op jullie locatie adviseren door iemand met verstand van koffiezaken. Een specialist die goed luistert, objectief is en meekijkt. Waar de één niet afwijkt van de échte filterkoffie, hecht de ander juist aan koffie met een schuimlaagje. Wij maken je wegwijs in de koffiesoorten en laten je vooral proeven. Wat is het beste koffiezetapparaat voor op kantoor, wij adviseren je graag.

KANTINEBENODIGDHEDEN

Naast een koffiemachine kantoor leveren wij ook tal van andere automaten en kantineproducten, want wij ontzorgen onze klanten graag. Voor frisdrank-, snoep- en soepautomaten kan je ook bij ons terecht. Het maakt niet uit wat voor frisdrank- of snoepautomaat je hebt, wij hebben altijd een passend aanbod frisdrank en snoep. Niet iedereen drinkt, eet en snackt hetzelfde op kantoor, dus is een veelzijdig assortiment een goede keuze. Daarnaast leveren wij koekjes, Cup-A-Soup en candybars, maar ook toiletpapier, afvalzakken en andere schoonmaakartikelen. Ook de koffiebenodigdheden als koffiebekers en roerstaafjes zijn natuurlijk bij ons verkrijgbaar.

Kantoortuin 2023   Gaasbeek 4357

KOFFIEAUTOMAAT BEDRIJF

Voordelen van een koffiemachine kantoor zijn uiteraard voor de werknemers, maar ook voor jou als werkgever. De koffieautomaat bedrijf in de kantine is goed voor de sociale contacten op kantoor. Cafeïne stimuleert de concentratie, prestaties en de alertheid van medewerkers. Dus de koffiemachine vergroot indirect de arbeidsproductiviteit.

Wil jij meer informatie over koffiemachine kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op met Gaasbeek Automaten Service. Wij zijn een echt familiebedrijf. Dat zie je terug in de service en het persoonlijke contact dat wij jou bieden. Bij Gaasbeek kan je een koffiemachine kantoor huren of kopen. Koffie verbindt, verhoogt de arbeidsproductiviteit en zorgt voor goede resultaten. Daarom is de aanschaf van een goede koffieautomaat bedrijf een verstandige keuze. Maar daarnaast is de service natuurlijk uitermate belangrijk.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.