Facebook pixel

Koffiemachine leasen

Gastvrijheid is een goed visitekaartje voor een bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld met het aanbieden van goede koffie en thee. Jouw klanten en medewerkers verdienen echt lekkere koffie. Wil je een koffiemachine leasen of kopen? De specialisten van Gaasbeek geven advies welk apparaat het beste bij jouw organisatie past.

Koffiemachine leasen gaasbeek apparaat

Koffiemachines voor zakelijk gebruik betalen zich over het algemeen snel terug. We begrijpen dat professionele zakelijke koffiemachines kopen een hele investering is voor kleine bedrijven en organisaties. Een koffiemachine leasen heeft diverse voordelen. Bij huren heb je minder zorgen over de kosten en het onderhoud van de koffiemachine. Bij koffiemachine huren betaal je maandelijks een klein bedrag. Bovendien controleren onze monteurs controleren het apparaat periodiek of bij problemen.

KOFFIEMACHINE LEASEN

Uit ons ruime assortiment zakelijke koffiemachines kies jij de meest geschikte automaat voor jullie bedrijf. Wil je bijvoorbeeld een koffiemachine leasen met een groot aanbod koffievariaties voor jouw medewerkers en klanten? Vergelijk eenvoudig onze koffieautomaten. Wil je een Douwe Egberts koffiemachine huren? Gaasbeek helpt je graag door middel van praktische tips om de koffieautomaat te vinden die het beste bij jullie bedrijf past.

Koffiemachine leasen gaasbeek

KOFFIEMACHINE HUREN ZAKELIJK

Goede koffie is belangrijk voor veel mensen. Ook voor jouw medewerkers en klanten. Ben je net jouw onderneming gestart dan is een koffiemachine huren wellicht iets voor jou. Je kan focussen op het bedrijf, terwijl je weet dat de kwaliteit van de koffie in orde is. Een professionele koffiemachine leasen kan goedkoper uitpakken dan er eentje te kopen. Maandelijks betaal je een klein bedrag. Deze kosten zijn overzichtelijk voor jouw boekhouding.

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINE LEASEN

Andere voordelen van een koffiemachine huren is het onderhoud. Ga je een professionele koffiemachine leasen bij Gaasbeek? Dan krijg je onze service daarbij. Onze monteurs komen langs voor onderhoud en om storingen te verhelpen. Neem contact op met onze technische helpdesk. In veel gevallen kan de storing telefonisch worden opgelost. Voordeel bij koffieautomaat huren is dat we een defect apparaat vervangen.

KOFFIEMACHINE KOPEN

Koop je liever een koffiemachine dan er eentje leasen? In ons assortiment zit altijd een koffieautomaat die aan jouw wensen voldoet. Of je nu een koffieautomaat zoekt voor een kantoor met 10 medewerkers of een zakelijke koffieautomaat zoekt voor een bedrijf met 500 medewerkers. We hebben een passende koffiemachine voor elk bedrijf. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben we koffieautomaten die gerust 650 koppen koffie per uur zetten, maar ook kleinere apparaten voor bijvoorbeeld standaard koffie en thee. Wil je geen koffiemachine huren, maar kopen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Ben je er nog niet helemaal over uit welke koffieautomaat past bij jouw bedrijf? Bel dan gerust met één van onze experts. Zij geven je graag advies op maat over het aanschaffen van een zakelijke koffiemachine.

Wil jij meer informatie over koffiemachine leasen? Neem dan contact op met Gaasbeek Automaten Service. Wij zijn een echt familiebedrijf. Dat zie je terug in wat wij jou bieden, onze service en het persoonlijke contact. Bij Gaasbeek kan je een koffiemachine huren of kopen. Koffie verbindt, verhoogt de arbeidsproductiviteit en zorgt voor goede resultaten. Daarom is de aanschaf van een goede koffieautomaat een verstandige keuze. Maar daarnaast is de service natuurlijk uitermate belangrijk.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.