Facebook pixel

Beste koffiemachine op kantoor voor de fijnste koffiemomentjes

Voor de een duurt de rit naar kantoor 1 uur zonder file en voor de ander 25 minuutjes met het O.V. Hoe dan ook komt het moment daar dat je arriveert en aan de slag moet. Gelukkig beschik jij over de beste koffiemachine op kantoor. Het blijft immers vroeg en de dag beginnen met een kopje bonenkoffie kan nooit kwaad. Drink jij het liefst in alle rust of praat je gelijk bij met collega's? Wij van Gaasbeek snappen dat een wereld zonder koffie haast niet bestaat. Koffie staat bij ons voor verbinding, comfort en een fijne sfeer op de werkvloer. Daarom helpen wij jou graag aan de beste koffiemachine op kantoor. Ontdek de mogelijkheden in dit artikel!

Beste koffiemachine op kantoor automaat gaasbeek

BESTE KOFFIEMACHINE OP KANTOOR MET (H)EERLIJKE BONEN

Een goede koffiemachine op het werk is onmisbaar in een ruimte waar hard gewerkt wordt. Dat is wel zo eerlijk. Wat ook eerlijk is, zijn onze bonen. Iedere koffieboon die wij jou leveren, wordt met zorg gekozen en ontwikkeld. Het is niet gek dat je bij ons kennismaakt met exclusieve koffiebonen. Maar kiezen voor de vertrouwde koffiebonen van bijvoorbeeld Douwe Egberts kan natuurlijk ook. De beste koffiemachine op kantoor is een samenstelling van de machine zelf en de koffieboon. Hoe beter de boon, hoe beter de koffie. En dat ook nog op eerlijke wijze, dat wordt pas genieten van je kopje koffie.

Zelf onze koffiesoorten ervaren? Kom eens naar onze showroom en ontdek jouw favoriet.

BESTE KOFFIEMACHINE OP KANTOOR VOOR JOUW BEDRIJF

Wat voor jou de beste koffieautomaat voor zakelijk gebruik is, is geheel afhankelijk van het gebruik. Denk aan zaken zoals:

  • Het dagelijks aantal gedronken kopjes koffie;
  • De wenselijke variatie aan soorten koffie (espresso, cappuccino et cetera);
  • Fan van een bepaald merk machine;
  • Budget dat je over hebt voor de beste koffiemachine op kantoor.

Gaasbeek´s ruime keuze

Bovenstaande punten zijn er slechts enkele van velen waar wij rekening mee kunnen houden bij het aanschaffen van een machine. Een juiste koffiemachine kiezen en kopen kan best een uitdaging zijn, wij helpen je graag. Samen met jou komen we tot de beste koffiemachine op kantoor. Enkele voorbeelden van de machines in ons assortiment zijn:

Bekijk alle koffieautomaten.

Beste koffiemachine op kantoor koffiemachines gaasbeek

BESTE KOFFIEMACHINE OP KANTOOR ÉN TOCH EENS ZIN IN IETS ANDERS?

Naast een groot assortiment aan koffiemachines hebben wij ook andere drankautomaten! Heb jij er net een lange vergadering op zitten en wil jij jezelf even oppeppen met een koude frisdrank? Denk dan ook eens aan een frisdrankautomaat. Ga jij voor een koud blikje Coca-Cola of een flesje Fanta?

Naast een drankenautomaat is er bij Gaasbeek nog meer mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een snoepautomaat. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met jou.

DE BESTE (KOFFIE-)MACHINE KOMT BIJ VAN GAASBEEK VANDAAN

Voorzie jij jezelf en/of jouw werknemers graag van een goede bak energie? Dan mag de beste koffiemachine op kantoor of andere automaat niet missen! Wij helpen je graag aan een productieve dag en een fijne sfeer op de werkvloer.

Wanneer gaan samen een kopje koffie drinken? Maak eenvoudig een afspraak.

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.