Facebook pixel

Meedenken als vanzelfsprekendheid

23-12-2019

Gaasbeek KwartaalA Blog3Foto1

Als klant wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent als je een koffieautomaat koopt. Dat begrijpen wij maar wat goed. Meedenken is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Met enthousiasme en volop persoonlijke aandacht adviseren we je graag in de keuze voor de geschikte koffieautomaat. Bovendien belonen we jou en je bedrijf met een aantal aantrekkelijke voordelen als je bij Gaasbeek een koffieautomaat aanschaft. Zo profiteer je van onze scherpe prijzen, een snelle levering en gratis service.

Zo persoonlijk mogelijk

Persoonlijk contact en actief meedenken maakt zakendoen prettiger en gemakkelijker. ‘Keep it simple’ zeggen wij. Daarom geven wij vrijblijvend advies in gewone, begrijpelijke taal. Onze afspraken zijn altijd persoonlijk afgestemd en worden duidelijk gecommuniceerd. Geen kleine lettertjes of verborgen voorwaarden. Gaasbeek doet gewoon goudeerlijk zaken met alle klanten.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Gaasbeek KwartaalA Blog3Foto2

“Meedenken is het leukste wat er is”

Het kan lastig zijn om het juiste product uit te zoeken. Dat geldt voor een koffieautomaat net zo. Koffie is onze corebusiness, maar wij ontzorgen onze klanten ook op alle bijkomende vlakken graag. Daarom bieden wij naast alle koffie gerelateerde producten, ook tal van andere kantineproducten. Geen probleem dus als een klant meer dan alleen goede koffie wil. Sterker nog: dat is voor ons de mooiste uitdaging die er is. ‘Kan dit handiger, sneller, beter?’ Vragen waar Gaasbeek graag over meedenkt.

Leg het voor

Heb je eigenlijk nog geen idee van wat nou precies bij jou en de collega’s past? Qua smaak, formaat en luxe zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Ook fairtrade producten en ouderwets koek- en snoepgoed zijn een optie. Twijfel niet en leg ons jouw vragen voor. Als koffie-experts denken we met liefde met jou en je bedrijf mee.

Ik wil ook goede koffie op werk ››

Dit artikel delen: