Facebook pixel

Wat je kan verwachten van Gaasbeek als koffieleverancier

Als klant wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent als je een koffieautomaat koopt. Bij ons als koffieleverancier leveren wij jou en je bedrijf een aantal aantrekkelijke voordelen als je een koffieautomaat aanschaft. Zo profiteer je van onze scherpe prijzen, een snelle levering en gratis service. Maar ook mag je rekenen op persoonlijk contact en meedenken vanaf onze kant. Alleen dit al maakt het prettig om samen zaken te doen.

GRATIS SERVICE 

Bij Gaasbeek zetten we hoog in op service. Daarom bieden we jou als klant 5 jaar gratis service. Onze service & onderhoud zijn gratis bij afname van alle ingrediënten. Dit stelt jou in staat om lange tijd te profiteren van je koffieautomaat en je werknemers en gasten te voorzien van de lekkerste koffie.

ONDERHOUD KOFFIEMACHINE 

De koffie service van Gaasbaak bestaat uiteraard ook uit onderhoud van je koffiemachine. Tijdens de installatie van de machine wordt volledig uitgelegd hoe de machine werkt en hoe deze schoon gehouden dient te worden. Onverhoopt kan het toch voorkomen dat een storing zich voordoen. Natuurlijk is dat ontzettend vervelend en we zullen dan ook ons uiterste best doen om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Hiervoor neem je contact op met onze helpdesk. Is het niet mogelijk om het technisch mankement telefonisch op te lossen? Dan komt een van onze monteurs bij je langs om de storing te verhelpen en jullie zo snel mogelijk weer te laten genieten van de koffie.

Gratis service over gaasbeek service gaasbeek koffie automaten
Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team001

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.

Onze voordelen op een rij over gaasbeek service gaasbeek koffie automaten

ONZE VOORDELEN OP EEN RIJ 


Waarom je kiest voor Gaasbeek als koffiepartner voor jouw bedrijf?

  • Gratis verzending vanaf € 100,-.
  • Wat je vóór 15:00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag geleverd.
  • Een objectief advies door de ruime keuze uit diverse topmerken.
  • De specialist die jou voorziet van een passende koffievoorziening op het werk.
  • Een ervaren specialist die alles in eigen beheer heeft. 



Kortom, Gaasbeek als familiebedrijf is dé beste keuze voor koffie en vele extra’s bij jou op de zaak! Bel ons direct of laat je telefoonnummer achter via de site.