Facebook pixel

Yunio koffiemachine

31-03-2022

Yunio Big met koeling

Een koffiemachine met kwaliteit, technische perfectie, een prettige prijs én vele mogelijkheden: Dat is onze Yunio-serie! Zonder twijfel één van onze meest favoriete koffiemachines. Een ideale machine voor op kantoor of in de winkel. Lees snel verder en ontdek waarom de Yunio misschien wel wat voor jou is.

YUNIO

Als je geeft om een goede prijs en kwaliteitverhouding zit je bij een Yunio Espresso koffieapparaat altijd goed. Het gebruiksvriendelijke touchscreen is geheel naar wens in te stellen en alle smaken zijn met een dubbele uitloop instelbaar. De ruime residubak en de lekbak sensor geven je op tijd een seintje wanneer ze geleegd moeten worden, waardoor je op een simpele wijze de machine goed schoon kunt houden. 

Bij Gaasbeek verkopen wij verschillende Yunio koffiemachines, die allemaal beschikken over een innovatief touchscreen, geluidsarme keramische maalschijven en een eenvoudig automatisch reinigingsprogramma. Ga je verhuizen naar een ander pand, renoveren, of heb je de koffiemachine toch liever op een andere plek staan? Dankzij de mogelijkheid voor de optionele watertank is een verhuizing van de machine probleemloos te realiseren.

Komt deze cappuccino uit een apparaat of is die gezet door een barista?

VOORDELEN

Betrouwbaar, modern, duurzaam, innovatief, compact, professioneel, en vooral heel lekker: Dat zijn zomaar een aantal voordelen van deze fijne Espresso koffiemachine. De belangrijkste vier eigenschappen lichten we graag voor je uit.

  • Melkopschuimsysteem

Komt deze cappuccino uit een apparaat of is die gezet door een barista? Dat zul je je afvragen na het zien van jouw - door iemand anders - gezette melkvariatie! De Yunio beschikt over een hoogwaardig melkopschuimsysteem met instelbare temperatuurregeling. Reinigen is eenvoudig, want ook de optionele koelkast de Yunio is voorzien van een volledig automatisch reinigingsprogramma.

  • Waterpompsysteem

Het innovatief dubbel uitgevoerde waterpompsysteem is voorzien van een efficiënte bereiding van dranken en verkleint de wachttijd tot een minimum. Zo kun jij in een mum van tijd genieten van een lekkere bak koffie.

Yunio s1+met+koeling

  • Kristalhelder 7” verticaal touchscreen

Je programmeert tot maar liefst 30 voorkeursdranken. Simpel, met één druk op de gebruiksvriendelijke koffie-iconen.

  • Keramische maalschijven

Keramiek = maximale geluidsreductie! Ideaal voor op kantoor, zodat je werknemers niet bij iedere gezette koffie geluidshinder ondervinden. Daarnaast garanderen de keramische schijven dat de koffiebonen elke keer opnieuw in de gewenste maalgraad worden gemalen. Alles voor de optimale koffiesmaak!

KOM KOFFIEZETTEN EN PROEVEN!

Overtuig jezelf nog meer door de machine zelf te komen bekijken en ervaren. Kom langs in onze showroom en zet - en proef - je eigen kop koffie! Benieuwd naar onze andere apparaten? We leiden je graag rond en kijken graag samen met jou naar het ideale koffieapparaat voor jullie locatie.

Dit artikel delen: