Facebook pixel

De Cafitesse Excellence: Overal de lekkerste koffie, weinig onderhoud

23-11-2020

289A65A4 4007 4B4A 9787 5240E2B8B871

Een kop goede verse koffie, dat wil je ook jouw medewerkers kunnen aanbieden. Hoe? Met bijvoorbeeld de Cafitesse Excellence Compact Black uitvoering van Douwe Egberts. Snel, handzaam, gebruiksvriendelijk en overal te plaatsen.

Wat is de Cafitesse koffie?

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract dat van de allerbeste kwaliteit bonen wordt gezet. Bij de Cafitesse koffie wordt de koffie na het zetproces meteen luchtdicht verpakt en diepgevroren, waardoor de unieke smaak en geur 100% behouden blijft. Het resultaat is een koffie die je razendsnel zet zonder de ultieme kwaliteit te verliezen.

Razendsnelle levering gaasbeek koffieautomaten 2

Voor ieder wat wils

Cafitesse Excellence is er in 3 verschillende uitvoeringen: de Cafitesse Excellence Compact Black voor de wat kleinere gebruiker die minder variatie nodig heeft. Daarnaast is er de Cafitesse Excellence Compact Touch: een machine met meer variatie. DDe Cafitesse Excellence Touch is een ware krachtpatser en zeer geschikt voor de gebruiker die meer capaciteit nodig heeft.

Naar eigen smaak

In de Cafitesse koffiemachines van Douwe Egberts is het mogelijk om per kop koffie de sterkte zélf in te stellen. Ook is het mogelijk om een grotere kop koffie te zetten. In no-time kun je genieten van de lekkerste koffie, ook in ruimtes zonder vaste wateraansluiting, dankzij het afneembare waterreservoir. Standaard wordt de Cafitesse van Douwe Egberts geleverd met een vaste wateraansluiting. Het is echter ook mogelijk om de machine te bestellen met een watertank.

Weinig schoonmaakwerk

Een extra voordeel van de Cafitesse Excellence van Douwe Egberts is het ontbreken van koffieresidu, waardoor het schoonmaken wel heel makkelijk wordt. 

Bestel fair trade koffiebonen over gaasbeek service gaasbeek koffie automaten

De Cafitesse koffiemachines zijn dan ook geschikt voor vele verschillende locaties, van kantoren tot scholen en van kantines tot magazijnen. Of het nu gaat om 5 of 50 medewerkers, er is altijd een passende Cafitesse voorziening.

Heb je interesse in een Cafitesse koffiemachine voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag verder.

Dit artikel delen: