Facebook pixel

3 redenen om onze showroom eens te bezoeken!

27-01-2021

Gaasbeek Blog2Foto1

De showroom in ons nieuwe pand in Veenendaal is prachtig geworden! We geven je 3 redenen om eens langs te komen:

1. Proeven, proeven, proeven

Stel je voor dat je iedere soort koffie kan proeven. Van pittig zwart tot een zoete melange. Kosteloos, vrijblijvend en in ontspannen sfeer. Dat kan allemaal in onze nieuwe showroom. Over smaak valt niet te twisten en daarom laten we je graag proeven welke mogelijkheden er zijn!

2. Onafhankelijk advies

Wij geven je als onafhankelijke partij het allerbeste advies. We hebben modellen staan van allerlei merken: Douwe EgbertsNescafé en nog veel meer. We geven je eerlijk advies over de beste koffieautomaat voor jouw onderneming. Wij zitten namelijk niet vast een aan bepaalde leverancier en hebben ruime keuze. Dat biedt ons de ultime mogelijkheid om goed te luisteren naar jullie wensen en jullie te voorzien van een objectief en passend advies. 

Gaasbeek blog2foto2

3. Persoonlijke aandacht

Bij jouw bezoek aan onze showroom krijg je 1-op-1 aandacht van één van onze vertegenwoordigers. Iemand die volledige aandacht voor jou en je wensen heeft en jou een zo goed mogelijk advies kan geven. In de showroom mag dus ongelimiteerd geproefd, gekeken, gevraagd en geprobeerd worden. Het zal je verbazen hoeveel er te vertellen en te leren valt over koffie en een goede koffieautomaat. Hoeveel kopjes koffie gaan er bijvoorbeeld uit een pak koffie en hoe snel is de machine? Hoe gemakkelijk laat de automaat zich reinigen? Wij vinden dat hele logische vragen, dus maak gauw een afspraak en kom kijken, ruiken en proeven!

Klanten kunnen altijd bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak. Zo kunnen we je garanderen dat er een vertegenwoordiger aanwezig is en dat alle machines aan staan..

Dit artikel delen: