Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Ontdek de wereld van Senseo

Een kopje koffie is een uitstekende manier om je werkdag goed te beginnen. Tijdens dit kleine genietmomentje kom je heel even tot jezelf vóór je aan een drukke dag begint. Senseo is een bekend koffiemerk en past prima binnen een eenpersoon zaak. Er zijn talloze smaken om met een Senseo-koffiezetapparaat je werknemers en klanten te voorzien van een lekker kopje koffie. Gaasbeek is koffiespecialist en adviseert je graag over een passende koffievoorziening bij jou op de werkvloer. Wij zijn een gedreven team van koffieliefhebbers en gebrand op de beste service voor onze klanten.

KOFFIE VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

Senseo is er voor ieder moment van de dag. Dit koffiemerk is in 2001 geïntroduceerd en is bekend vanwege de koffiepads. Het was direct een doorslaand succes, want het koffiezetapparaat leverde mensen een enorme tijdswinst op. Binnen no time geniet je van een kopje koffie en je hoeft geen koffie meer weg te gooien. Niet voor niets kiezen sommige bedrijven ervoor een Senseo-koffiezetapparaat te gebruiken. Wij hebben diverse Senseo melanges in de aanbieding om jezelf te voorzien van een lekker kopje Senseo-koffie.

SENSEO KOFFIECONCEPT VOOR JOUW BEDRIJF 

Koffie koop je natuurlijk het liefst bij een specialist, een partij die kennis van zaken heeft en weet dat smaak en beleving belangrijk zijn. Wij kunnen dat als geen ander, want wij zijn al tientallen jaren dé koffieleverancier voor bedrijven. Wij kennen de meerwaarde van een vertrouwd kopje koffie en laten jou daarom graag kennismaken met een merk als Senseo.

BESTEL SENSEO BIJ GAASBEEK 

Een order die je plaatst in onze webshop levert je altijd voordelen op. Zo wordt een bestelling de volgende dag bezorgd, mits je vandaag vóór 15:00 uur een aankoop doet in onze site. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf € 100,-.

Wil je advies op maat voor jouw bedrijf? Laat je telefoonnummer achter op de site, dan bellen onze koffie-adviseurs je zo snel mogelijk terug met een passend advies.

Senseo koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team02

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.