Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Geniet van de allerbeste Rombouts koffie

Genieten van koffie doe je niet alleen thuis, maar zeker ook op de werkvloer. Elke werkdag op kantoor start met een lekker kopje koffie. Een goede koffiemachine met de juiste koffie is daarom onmisbaar voor het leveren van topprestaties. Bij Gaasbeek weten we daar alles van en daarom bieden we jou de keuze uit diverse topmerken, waaronder Rombouts.

Dit is een Belgisch merk en heeft een grootse liefde voor koffie. Originaliteit en variatie zijn smaakbepalende factoren, maar ook de brandmethode en verpakking spelen een interessante rol. Bij Gaasbeek streven we naar een passende koffievoorziening in je bedrijf en daarom informeren we je graag over de mogelijkheden van dit exclusieve koffiemerk.

DE GESCHIEDENIS VAN ROMBOUTS 

Het merk Rombouts is ontstaan in 1898 wanneer de oprichter een brandtrommel huurt om koffie te branden. Het is de start van een ongekend succesverhaal. Inmiddels heeft het koffiebedrijf niet alleen de particuliere wereld veroverd, maar weten ook steeds meer bedrijven de koffie uit België te waarderen. Wij onderschrijven de missie van het merk als het gaat om een eerlijke prijs voor koffieboeren én een verantwoord productieproces. Uiteraard speelt ook smaak een zeer belangrijke rol en dus hoort koffie van dit merk thuis in ons uitgebreide assortiment.

AANBOD ROMBOUTS KOFFIE BIJ GAASBEEK 

Rombouts pods, dit Belgische merk biedt een prachtig en eigentijds concept voor koffieliefhebbers. Wij nodigen je uit om eens langs te komen in onze showroom. Dit stelt jou in staat een weloverwogen beslissing te maken én je krijgt een goed beeld van wat wenselijk is voor je onderneming. Proef, beleef en ervaar hoe onze zuiderburen koffie produceren en welke voordelen dit jouw bedrijf oplevert, dus maak direct een afspraak.

WAAROM JE ROMBOUTS KOFFIE BESTELT BIJ GAASBEEK 

Elke order die je plaatst op onze site levert voordelen op. Bestel je op werkdagen vóór 15:00 uur, dan ontvang je je aankoop de volgende dag al op de zaak. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf € 100,-. Met ons enthousiaste team van koffieliefhebbers zijn we gebrand op de beste service en dit zie je in alles terug. 

Wil je graag advies op maat van een koffieadviseur? Laat je telefoonnummer achter op de site. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Rombouts koffiemerken koffie en meer gaasbeek automatenservice

ONZE KOFFIEMERKEN

Benieuwd naar onze merken? Kom gerust eens langs in onze showroom en proef, ruik én beleef koffie voor het maken van de juiste beslissing.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team05

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.