Facebook pixel
Koffiesoorten header gaasbeek automaten service

Onze Fresh Brew koffieautomaten

Wil jij ook genieten van de traditionele kop koffie op de werkvloer? Kies dan voor een Fresh Brew koffieautomaat. Met één druk op de knop een heerlijke verse kop koffie. Bekijk onderstaand de Fresh Brew koffieautomaten van Gaasbeek. De automaten staan gesorteerd per merk. Ga direct naar het juiste overzicht door te klikken op de naam van het merk.

DOUWE EGBERTS

130 p.u.

Fresh Brew

4

Douwe Egberts

De fresh brew omni koffieautomaten gaasbeek automatenservice

20% korting

90 p.u.

Fresh Brew

11

Douwe Egberts

Home header afbeelding Gaasbeek

Fresh Brew koffieautomaat - voor het beste koffiemoment

WAAROM EEN FRESH BREW KOFFIEAUTOMAAT?

Er zijn vele voordelen verbonden aan een Fresh Brew koffieautomaat. Eén van deze voordelen is dat de smaak van deze koffie dicht in de buurt komt van een traditionele kop koffie. Door de milde smaak, biedt dit een toegankelijke kop koffie. Het milde karakter zorgt ervoor dat de koffie al snel als zeer prettig wordt ervaren, ideaal dus voor op de werkvloer. Naast de heerlijke smaak, is de koffie ook nog eens snel gezet. Binnen 20 seconden heb je een verse kop koffie uit de Fresh Brew automaat. Nog een voordeel van een Fresh Brew koffieautomaat op kantoor.

COLLECTIE FRESH BREW AUTOMATEN

Binnen de Fresh Brew koffiemachines, heb je verschillende uitvoeringen en merken. Wil je enkel koffie en Espresso bieden of ga je ook voor variaties met bijvoorbeeld melk, er is altijd een Fresh Brew koffieautomaat passend bij jouw bedrijf en jullie wensen. Eén ware hardloper is de Fresh Brew Omni S, dit is een koffieautomaat van Douwe Egberts. Deze koffiemachine kan tot wel 130 koppen koffie per uur zetten, maar heeft toch een compact formaat. De Douwe Egberts Fresh Brew Omni S is dus perfect voor bijvoorbeeld kantoren of werkplaatsen. Daarnaast hebben we bij Gaasbeek ook nog goede Fresh Brew machines van De Jong Duke.

Naast de verschillende merken, verschillen onze Fresh Brew automaten ook op het gebied van capaciteit en aanbod. De ene machine kan meer koppen koffie per uur zetten dan de andere Fresh Brew machine. Daarnaast kun je bij bepaalde machines ook andere dranken maken zoals cappuccino of choco deluxe.

FRESH BREW KOFFIEAUTOMAAT KOPEN?

Ben je overtuigd en wil je graag een Fresh Brew koffieautomaat kopen? Dan ben je bij Gaasbeek aan het juiste adres. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij voorzien je graag van een passend advies. Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Wij nodigen je graag uit in onze showroom, kom ruiken, proeven en beleven! We hebben namelijk een groot aanbod aan zakelijke koffiemachines. Bekijk ook eens onze bonen koffieautomaten of lees meer over de verschillende koffiesoorten zoals bonen koffie of Fresh Brew koffie.

Bel mij terug ››

KOFFIEAUTOMATEN

Elke koffiemachine die je aantreft in onze showroom en op onze website is van topkwaliteit. Stuk voor stuk merken die zeer betrouwbaar zijn en waar we achter staan.

Offerte aanvragen sfeerbeeld gaasbeek koffieautomaten
Team02

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat?
Wij helpen je graag aan lekkere koffie.