Koffiemachines voor bedrijven

De dag beginnen met een heerlijk kopje koffie. Voor de meeste mensen is het een vast onderdeel van de dagelijkse routine. Thuis neemt u gerust even de tijd om een lekker kopje koffie te zetten, maar bij koffiemachines voor bedrijven is het een ander verhaal. Met een goed bedrijfskoffiezetapparaat staat uw kopje koffie gemakkelijk en snel voor u klaar, zónder dat u inlevert op de kwaliteit. Dat is waar wij bij Gaasbeek’s Automaten Service altijd voor gaan.

Koffieautomaten voor bedrijven inclusief uitstekende service

Een kopje échte koffie op het werk, dat is onze missie. Kies voor Gaasbeeks’ Automaten Service en u profiteert van uitstekende service en maar liefst 5 jaar lang gratis Service & Onderhoud. Dat betekent dat u jarenlang gratis gebruik maakt van onze helpdesk en technische dienst. We komen direct in actie als u ons nodig heeft. Zo bent u met onze koffiemachines voor bedrijven altijd verzekerd van een lekker kopje koffie.

Zo kiest u uit alle koffiemachines voor bedrijven

Benieuwd voor welke koffiemachines bedrijven kiezen? Dit is helemaal afhankelijk van uw bedrijf en uw wensen. Houd rekening met de volgende tips en u vindt bij ons altijd een geschikte koffieautomaat voor uw bedrijf:

  • Drinkt u een paar kopjes koffie of zit uw bedrijf vol met grote koffiedrinkers? Wij hebben koffieautomaten voor bedrijven die in slechts 10 seconden een kopje koffie zetten.
  • Wilt u alleen standaard koffie drinken of kiest u liever voor variatie? Alles is mogelijk!
  • Is het puur een bedrijfskoffiemachine of gaat hij wel eens mee naar een beurs? In het tweede geval kiest u voor een kleiner, gemakkelijker verplaatsbaar model.

Bedrijfskoffiezetapparaat aanschaffen

Benieuwd welke bedrijfskoffiemachine het beste bij u past? Bekijk alle koffieautomaten voor bedrijven direct online of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met uw favoriete koffie op het werk en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van een proefplaatsing. Weet u al precies wat u wil? Bestel vandaag nog bij Gaasbeek’s Automaten Service en morgen staat uw nieuwe koffieautomaat in uw bedrijf.