Facebook pixel

Koffiemachine kiezen? Wij helpen je!

Nederlanders drinken gemiddeld 2,4 koppen koffie per persoon per dag. Koffie is erg belangrijk voor de gemiddelde Nederlander. Voor jou ook? Dan moet je natuurlijk wel de juiste koffie en koffiemachine kiezen.

De 2,4 koppen koffie per persoon per dag zijn gemiddeld ruim 260 liter koffie per jaar. Per persoon! Het is een gemiddeld cijfer, maar daaruit blijkt wel dat Nederlanders ontzettende koffieleuten zijn.

EEN KOFFIEMACHINE KIEZEN. WAAR BEGIN IK?!

Veel koffie wordt gehaald bij bekende koffiezaken, vooral op treinstations. Maar we maken toch nog veel koffie zelf thuis of op het werk. Een goede koffiemachine is daarom erg belangrijk. Voor veel koffiedrinkers is de klassieke filterkoffie nog altijd favoriet. Geen idee waar je moet beginnen met je onderzoek naar een nieuw apparaat? Wij helpen je met een koffiemachine kiezen

Gaasbeek 4025

Er zijn verschillende manieren om een kopje koffie te zetten. Zo kun je een koffiemachine kiezen die filterkoffie zet, maar ook eentje waar je met bonen of liquidkoffie een kop zet. Wat is bijvoorbeeld de beste koffiemachine op kantoor, op kantoor wordt het meest gekozen voor bonenkoffie.

Een koffiemachine kiezen is heel makkelijk als je een aantal dingen weet:

  • Heb ik voorkeur voor een merk?
  • Wat voor soort machine heb ik nodig?
  • Hoeveel koppen koffie zet ik per dag?
  • Wil ik een vaste wateraansluiting?

EEN MERK KOFFIEMACHINE KIEZEN

Een koffiemachine kiezen is nog niet zo makkelijk. Bij Gaasbeek hebben we verschillende merken koffiemachines met allemaal verschillende specificaties. Zo heb je bij Douwe Egberts apparaten keuze uit Cafitesse, Espressobonen, Fresh Brew en Vriesdroog. Bij Nescafé heb je de keuze tussen Vriesdroog en Espressobonen. Een Yunio maakt gebruik van Espressobonen en Bravilor Bonamat heeft Snelfilter, Vriesdroog en Espressobonen. Hoe fijn is het dat wij je door ons ruime aanbod, een echt onafhankelijk advies kunnen geven.

Dan komen we ook direct bij het soort machine. Als je kiest voor Cafitesse, kies je voor een vloeibaar koffie-extract dat alleen gemaakt wordt van de beste kwaliteitsbonen. Hiermee zet je o.a. cappuccino, espresso, latte macchiato en andere koffiesmaken in een paar seconden. In een espressomachine gaan dan weer alleen espressobonen en in een Vriesdroog apparaat, je raadt het al: vriesdroog koffie.

KOFFIEMACHINE KIEZEN VOOR HOEVEELHEID KOFFIE

De Cafitesse Omni van Douwe Egberts zet zo’n 225 koppen koffie per uur, terwijl de Cafitesse Quantum er zelfs 650 per uur zet! Het is afhankelijk van hoeveel je een apparaat gebruikt welke machine het beste bij jouw locatie past. De beste koffiemachine op kantoor hoeft nog niet de beste optie te zijn voor in de fabriek. Ga je voor snelheid, dan biedt bijvoorbeeld een Cafitesse apparaat een goede oplossing.

Automaat+in+showroom+3146gaasbeek

EEN KOFFIEMACHINE KIEZEN MET VASTE WATERAANSLUITING

Als je geen zorgen wil hebben over het bijvullen van het waterreservoir van je koffiezetapparaat, is bij je selectie van een koffiemachine kiezen, een machine met wateraansluiting de meest logische optie. Deze apparaten zijn aangesloten op de vaste waterleiding door middel van een wasmachinekraan. Je zit dus nooit met een leeg waterreservoir. De Nescafé Fusion 2.0 is een mooi voorbeeld van een machine op de  vaste waterleiding en is perfect in te zetten bij middelgrote kantoren. 

KOFFIEMACHINE KIEZEN? GAASBEEK HELPT

Bij Gaasbeek weten we als geen ander wat koffie is. Iedereen heeft eigen wensen en een eigen smaak. Daarom hebben we een bijzonder ruim assortiment aan koffiesmelanges, koffiemachines en aanvullingen. Als specialist hebben we alles in huis voor de lekkerste koffie bij jou op de zaak.

Een koffiemachine kiezen met behulp van onze ruime ervaring? Bij Gaasbeek stellen we jouw wensen centraal. We bekijken graag samen met jou welke koffieautomaat het beste past bij jouw bedrijf. We kijken niet alleen naar de koffiesoort en het merk, maar ook naar hoeveel mensen er koffie drinken en wat het apparaat aankan. We begeleiden je stap voor stap in het proces. Onze adviseurs komen graag langs om de situatie te bekijken en een advies te geven. 

Wil je graag contact met ons?

Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.