Facebook pixel

Pensioen: het einde van een koffie-tijdperk!

01-11-2023

2209 133133 2956 GM

Na ruim 18 prachtige Gaasbeek-jaren, mag onze Freek gaan genieten van een zeer welverdiend pensioen. Wat zullen wij onze enthousiaste koffie-legende gaan missen!
 
Al op 22 jarige leeftijd verkocht Freek zijn eerste koffiemachine. In 2005 kwam hij onze directie versterken met zijn rijke koffie ervaring, enthousiaste energie, eerlijkheid en creativiteit. De afgelopen jaren vormden Peter en Freek onze tweekoppige directie, een twee-eenheid die perfect op elkaar is ingespeeld en met hun zakelijke inzicht een flinke groei heeft kunnen realiseren. Hierbij hebben de medewerkers en onze klanten altijd centraal gestaan. Er is keihard gewerkt en er is ontzettend veel gelachen!
Op 30 november a.s. zal Freek zijn laatste officiële werkdag bij ons zijn, dus we gaan nog extra van zijn aanwezigheid genieten. Een receptie is aan Freek niet besteed, dus zullen wij als collega’s afscheid van Freek nemen en samen met hem proosten op een mooi pensioen.
 
Freek, je bent een ongelofelijke inspiratie geweest, je hebt je met ziel en zaligheid ingezet voor ons bedrijf en jouw persoonlijke benadering maakt dat je ontzettend gemist gaat worden!

Dit artikel delen: